Miért jó német dogot tartani, vagy épp miért nem jó?
Sziasztok!
Aki tart, vagy tartott, vagy akár van olyan ismerőse akinek német dogja van, attól azt szeretném kérni, hogy mondja el a tapasztalatait, hogy miért jó vagy éppen miért nem jó a német dog tartása. Előre is nagyon szépen köszönöm.
Ennél konkrétabban???
Arra gondoltam, hogy bárki akinek valamiféle tapasztalata van a német dogokkal kapcsolatban azt írja le,ha jó, ha rossz..... Ilyen fajtájú kutyát szeretnék venni és egy kis elsődleges felvilágosítást szeretnék kérni a fajtával kapcsolatban.
Szia! Sajnos nekem nincs dogom, de gyönyörű kutyák azis biztos, viszont van egy dogos fórum, szerintem itt kérdezz, mert sok gazdi írja le tapasztalatit, illetve tenyésztő is.
Németdg jó örző védő kutya?
Amugy a NémetDog A Great Dante? egy és ugyanaz a 2 kutya?
A dog nem a legjobb házőrző, senkivel sem gonosz.Ám ha valódi veszély van habozás nélkül megvédi gazdáját, családtagokat.Imádja a gyerekeket.Rengeteg pénzt kell áldozni rá(pl.:kaja), hajlamos különféle betegségekre,ezért fontos a jó tenyésztőtől való vásárlás.Rengeteget kell mozognia.Ált. 7 évet él sajnos, de nagyon tud hozzánk kötődni.Igazi mókamester gyerekek mellé nagyon ajánlom.Lehet hogy kissé félős lesz, szocializálni kell kölyök korában.Csupa móka vele az élet.Hideget nehezen bírja.
Ami a legfontosabb neki:
1.SZERETET
2.MOZGÁS
Ez a 2 dolog a legfontosabb egy dognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!