Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Német juhászt lehet lakásban...

Német juhászt lehet lakásban tartani?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 08:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehet, de a rendszeres, napi minimum(!) 1-1,30 óra séta elengedhetetlen.
2011. aug. 19. 08:54
 2/12 anonim ***** válasza:
No meg attól függ, mekkora a lakás. Az én garzonomban nem igazán férne (pedig szeretnék), de egy 250 nm-esben már lehet neki találni helyet.
2011. aug. 19. 08:57
 3/12 anonim válasza:

Lehet, de én nem tartanám. Egy ekkora kutyát házban tartani kínzás :S

(amúgy nekem is az van, és az udvaron él)

2011. aug. 19. 08:57
 4/12 anonim ***** válasza:

A második vagyok!

Persze, a német juhász igényli a kintlétet, a kinti mozgást is, de jól elvan, el lenne ideig-óráig a lakásban is (ha befér)

2011. aug. 19. 09:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 60 nm a lakás. Napi 1.5 óra mozgás elegendő neki, tényleg? És ez futtatás, vagy valami tréning legyen inkább, mondjuk kutyasuliban?
2011. aug. 19. 09:04
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem,nem elég neki 1.5 óra.Minimum 3 óra kell.3 szor felosztva.
2011. aug. 19. 09:31
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet.S aki azt írja,hogy ez állatkínzás,az nem látott még állatkínzást.Nekünk is udvaron volt,2 éves koráig,de ideköltöztünk Németországban,és hoztuk a kutyát is magunkkal.6O négyzetméteres lakást bérelünk,nagyon jól megvan a kutya benne.Hétköznap naponta kb.2 óra séta,hétvégeken pedig visszük magunkkal mindenhova.Amit én nagyon ajánlani tudok,főleg nj esetében,az egy furminátor és egy erősebb porszívó.A furminátor típusú fésű lehet más cég terméke,mi pl. Trixie terméket vettünk,olcsóbb jóval,ugyanaz az eredmény.Lehet jobb élete lesz,mint sok kertben tartott kutyának.Sok sikert.
2011. aug. 19. 09:42
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! És szerintem sem állatkínzás, ha elegendő időt foglalkoznak egy kutyával, mégis sokan így gondolják. :)
2011. aug. 19. 09:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem állatkínzás, és akkor mi van a menhelyekkel?! Ott még sétálni is alig viszik őket! Egyébként ha elviszed minden nap 2x 45 percet, az elég neki! De ha kevesebb időd van, akkor vidd biciklivel, vagy szerezz be neki egy futópadot :)
2011. aug. 19. 09:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem 36 nm2-en van. Viszont pl most nyáron naponta buszozás és 1 óra úszás . Hazafelé 40 perc gyaloglás. Hetente 3x iskola, ami hétvégeken 5-6 óra.Késő este 20 perces labdázás minden nap. Lakásban plusz keresés játék.

Válassz olyan kölyköt, amelyik nem a legelevenebb az alomban.

2011. aug. 19. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!