Vegyek golden retrievert 30. 000-ért?
Azt írják, az anyja törzskönyves és igény szerint az apát is meg lehet tekinteni. A kicsit fajtiszták!
Szerintetek?
Ha van felesleges 30.000,- Forintod, akkor inkább tőlem vegyél flandriai ugrótacskót.
Kutyát nem így vesz egy normális ember, hogy megéri-e.
"Én is ezt mondom, én is jól írtam. Az 1. csak kötözködni akart.2
feladom...
a második válaszoló
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, szerintem egyelőre nem vegyél kutyát, kicsit idősebb fejjel akarj inkább kutyát. Amíg a szövegértelmezés nem megy, addig egy kutya (aki egy élőlény) nevelése sem fog menni. Bocsánat.
a második még mindig
2. értem mit mondasz, éppen a faj és a fajta közti különbséget próbálod bemutatni, nem hülye vagyok. De amikor valaki kérdez valamit, akkor arra kéne válaszolni, nem kötözködni. Érdekes mikor olvasok valami kérdést, tele van helyesírási hibákkal, tudnak rá normálisan válaszolni, mert tudják mire gondolt és nem javítják ki...
Nem úgy értettem,hogy megéri-e hanem, nem akarok szaporítóktól venni, ezért érdekelt, hogy nem kevés -e ez az összeg érte!
ENNYI!
2.!
Mert te aztán helyesen tudsz írni, gratulálok!
Ezt te írtad--->"szerintem egyelőre nem vegyél kutyát"
Nem vegyek kutyát? Hát szép megfogalmazás mondhatom, látom te vagy az akinek nem megy a szövegértés. Szerintem te ugyan az vagy mint az 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!