Van egy német juhászkutyám (kan,1 éves). Szeretnék mellé egy golden retrievert. Fiút szeretnék csak félek, hogy bántják majd egymást később. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 19:30
1/7 anonim válasza:
Nem fogják! Én az 5 éves kan Foxterrierem mellé hoztam nerégen egy kan Puli kiskutyát most 11 hetes. leraktam a földre a másik megszgolta ismerkedtek és nem volt semmi gond! Persz ott voltam velük!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Lányt nem akarok, ne legyen kiskutya. Más kan kutyához vittem már, másik német juhászhoz, azzal pedig nagyon jól eljátszott, ezért gondolnám, hogy csak nem bántaná. A golden szerintem tuti nem, ha megnő.
2011. aug. 22. 19:40
3/7 anonim válasza:
Első, azért ne bízd el magad, várd meg amíg a puli is ivarérett lesz.
Egyébként határozott gazdiként szinte minden rajtad áll. + az oly sokat hallott varázsszó, ivartalanítás...
4/7 anonim válasza:
Hát figyelj.
ha az elején nem bántják egymást akkor készőbb sem fogják bántani a miásikat.
5/7 anonim válasza:
Hű pont a 2 divatkutya... Vigyázz a Golden választásnál, mert mivel nagyon gyakori kicsit "elcseszték" és valamelyik agresszív. A német juhászról már akkor ne is beszéljünk..
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy divat kutyák, de nekem a német juhász a kedvencem, anyumnak pedig a golden és ezért szeretnék még 1et. Igen, ez a baj, hogy nagyon sokan tenyésztik... :S
2011. aug. 24. 22:10
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi a válaszokat! :)
2011. aug. 24. 22:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!