Rühes a kis palota pincsi kutyám. Egy 100% módszer kellene, van ilyen?
Van egy palota pincsi kis kutyám, olyan mintha a testvérem lenne, és szegény beteg, de már hosszú ideje rühs, AZ orvost egy-két hó-naponta hívjuk, és csak a pénzt viszi el, de a kutyát nem gyógyítja meg. Volt már ampullás kezelése, a teljes nevét nem tudom, advocet, vitamin...
De meggyógyulni nem gyógyult. És folyamatosan romlik. Na én utána néztem a kezeléseknek, amit ő adott neki, és ott le is kellet volna borotválni a fertőzőt területet, de még azt sem tette. Kéne egy módszere, ami biztosra megoldja a betegségét, amit még én is megtudok csinálni vel, vagy ilyen nincs? Egy biztos elaltatni nem akarom!!!!!!!!!
A bőrvizsgálat lenne a legjobb mindenféle kezelés elött.
Ha már biztosat tudtok akkor könnyebb lesz a kezelés is.
Neostomosan:
Egy ampullát egy liter vízben kell feloldani. A kutyát ebben az oldatban kell megfürdetni, szó szerint az orra hegyétől a farka végéig jól át kell áztatni. Majd meg kell szárítani. Az oldatot nem szabad kiöblíteni hanem bele kell szárítani. A kezelést ismételni kell, mert az időközben kikelt petéktől az állat újra fertőződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!