Erősen megharapott a saját kutyám. Miért?
Nem is igazából magam miatt, hanem ha a gyermekemre való tekintettel választom ezt.
Ha a 4 éves fiam kapja meg helyettem akkor súlyosabb következményei lettek volna.
Azért durva lenne,ha az állatorvos döntené el,mi legyen a kutyám sorsa ilyen esetben...
Milyen kutya egyébként?
Elmondom a durva hibákat,amiket elkövettél,csak hogy tanulj beléjük és legközelebb vasból vagy fából vegyél kutyát:
-kutyát nem tartunk folyton láncon
-naponta sétáltatjuk,nem csak elengedjük a kertben
-keményen tartjuk a falkavezérséget
-kutyaiskolába járunk olyan kutyával,aki mellett gyerek is van
-kutya semmilyen körülmények között NEM csavarog az utcán.
Nekem bullterrierjeim vannak,veszélyesnek mondott "harci"kutyafajta ugyebár.Egyikük visszapofázós,egy alkalommal megharapott,mikor nem tetszett neki valami.Tisztesség ne essék szólván,csúnyán elvertem a hátsóját azzal,ami épp kezembe akadt,történetesen egy lovaglópálcával.
Azóta ha matekol valamit,elég megmutatni a pálcát és már spuruzik a helyére.Nem vagyok a verés híve,de ha egy kutya megtámadja a gazdáját,megérdemli.Ez az egy ok van arra,hogy megüssek egy kutyát.Egy betonfejű "harci"kutyáról van szó,de eszembe nem jutott volna megöletni.Én rontottam el,ezért nem fogom elvenni az életét.
Mi összefüggés van a megölt sündisznó és a veszettség között,mondd már el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!