Horgászok és kutyások, vajon mi a különsbég? (Bővebben lent).
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam, hogy vajon hány horgász lehet az országban? Nem hiszem, hogy több, mint kutyás. Mégis, a horgászoknak van vagy 100 tavuk, csak nekik, az egyesületük kijárta, hogy csomó helyen legálisa horgászhassanak, sőt, néhol ugye pl. a fürdőzőket is elzavarhatják, mondván, horgásztónál vagyunk. És ez is csak egy hobbi (ugyebár nem a halászokról beszélek.) Szóval a horgászoknak miért jobb ennyivel az érdekérvényesítő képességük? Miért állnak ennyivel jobban, mint a kutyások? És főleg, a törvény szemében is sokkal több joguk van, mint mondjuk egy kutyásnak. Mi a véleményetek?2011. jún. 7. 14:37
21/21 anonim válasza:
18:12 vagyok. A horgász is az engedély mellett rengeteg másra költ (bot, horgok, zsinór, etető anyag...stb.). Lehet, hogy 200 ezret költesz a kutyád etetésére, de ez nem a többség. A kutyások vannak kisebbségbe, nem is kicsit. A kutyás társadalomnak kell felnőnie, és akkor az önkormányzatok is hamarabb hajlanának a változásra, hisz lenne rá igény, és kereslet. Nálunk egy állateledel bolt van. Bármikor megyek egyedül vagyok a boltba, pedig a lakosok száma 5000 körül van, és csak itt lehet egyedül felszerelést is kapni. A nagyvárosokban ezerszer jobb a kutya tartási kultúra, de a szabályok egyre jobban megkeserítik az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!