HA a halak tudnának ORDÍTANI a FÁJDALOMTÓL lennének horgászok?
Teljesen igazad van. Aki nem hiszi nézze meg a Földlakók c. filmet:
Nagyon tetszik a kérdésed!
Én is teljesen egyet értek Veled!!!! Sokan a halakat nem is tekintik állatnak, úgy értem, hogy vegetáriánusként sokan megkérdezik tőlem, hogy halat sem eszem....
Ha ordítanának szerencsétlenek a fájdalomtól, mindenki visszaengedné őket, de mivel csak halkan fulladoznak és mered a szemük és esetenként elváltozik a színük, ezért csak kevesen ún.sporthorgászok, pedig ők is tudják, hogy a halak bizony hónapokig emlékeznek arra, ha egyszer horogra akadnak sőt a szájukban okozott sebek miatt gyakran el is pusztulnak :-(
Hát igen. Ez már én is gondolkodtam. Elvégre miylen érzés lehet, hogy átszúrják a szád és annál fogva kihúznak. A saját testsúja azon lóg. :S
Disznóvágásra meg azt mondom: hát nem is minden héten vágnak disznót.
Na ezért nem eszem húst!!
Mert egyedül csak így tiszta a lelkiismeretem!
Kedves kérdező, aranyos vagy, hogy sajnálod a halacskákat, de te is megennéd őket karácsonykor, nem igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!