Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért van ez? Tényleg ronda...

Miért van ez? Tényleg ronda lenne?!

Figyelt kérdés

Amikor elindulok sétálni a kutyummal...mindenki beszól milyen ronda, meg hogy biztos valami agybeteg vad állat!... Miért van ez? Mert keverék?

Képek:

[link]

[link]

[link]

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 5. 21:38
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
hat..a keverekek nem rosszabbak a fajtatisztaknal..egy dolog jobb a fajkutyakban,az hogy kiszamithatobbak:) de ez a kutya nagyon edi:) olyan kis csintalan pofija van..:) nekem mellesleg van 3 kutyam,egy nemet dog,egy golden es egy cocker-gordon szetter keverekem..es o is nagyon szep! es az eletet adna ertem..a vegletekig huseges es ragaszkodo!!!imadom!:)mellesleg..az unokatesomnak az utrol szedtem fel egy kutyat..kiderult aztan hogy nemetjuhaszkeverek..felall a fule..fekete a szore es barna..epp olyan a szine mint a rottweilereke..de gyonyoro es hatalmas! nagy lompos farka van es hatalmas a szore a nyakan!a keverekek nagyon szepek tudnak lenni!:)
2011. jún. 5. 23:15
 22/29 anonim ***** válasza:
Nagyon szép a kutyád! a beszólós emberekkel ne foglalkozz.
2011. jún. 5. 23:33
 23/29 anonim válasza:

szerintem is szép :)) nagyon édesen néz :D

nem lehet,hogy valamivel zavarja azokat az embereket,vagy ilyesmi,és azért mondják?

ha nem akkor meg sz*rd le őket,már bocsánat, de mindenki magából indul ki :)

2011. jún. 6. 08:48
 24/29 anonim ***** válasza:

Ő egy nagyon helyes keverék kutya! Bájos a pofija, tök formás, szép, fényes a szőre, értelem csillog a szemében.

Aki beszól, az egy barom, csak őt minősíti. Ne foglalkozz az ilyenekkel, ezzel a kutyával minden rendben van. :)

2011. jún. 6. 11:58
 25/29 xnorkax ***** válasza:
Pfff. Az ilyen barmokkal ne foglalkozz, neked kell szépnek látnod (mellesleg az is) a többi le van sz*rva. Nekem is keverék kutyám van, kívülről nézve nem mondanám egy díjnyertes szépségnek, de én ismerem, elfogult vagyok és nekem ő a leggyönyörűbb. :) Legyél te is így.
2011. jún. 6. 16:51
 26/29 anonim ***** válasza:
Nekem egy snassz fekete labi keverékem van. Olyan faluban élek, ahol a kutya inkább tárgynak, mint társnak minősül. Mégis többször odaszóltak, hogy milyen szép kutyám van. Na én ilyenkor lepődök meg, ugyanis nincs rajta semmi extra, ami különlegesen széppé tenni. Annyi, hogy egészséges, szépen fénylik a szőre, és büszkén sétálunk egymás mellett. Ha valaki azt mondaná, hogy csúnya, az sem érdekelne, én sem a külsejébe szerettem bele, amikor haza hoztam az utcáról, abba a végtelenül szomorú szemekbe. Az óta ezerszer meghálálta nekem.
2011. jún. 6. 18:38
 27/29 Szekeres Juli ***** válasza:

Sok ember fél a kutyáktól, és különösen a fekete kutyáktól. Talán a félelmüket akarják leplezni (főként saját maguk előtt) azzal, hogy lecsúnyázzák.

Egyetértek azokkal, akik azt javasolják, hogy ne foglalkozz az ilyenekkel. És valóban: ha válaszolsz nekik, azzal őket erősíted, ha viszont a kutyádat simogatod meg ilyenkor büszkén, azzal saját magatokat. Még mondhatod is neki,hogy mennyire szép kutya ő :-)

2011. jún. 6. 19:05
 28/29 anonim ***** válasza:
Szerintem gyönyörű kutya, és szerintem azok szólnak be, akik utálják a kutyákat...
2011. jún. 7. 13:21
 29/29 anonim ***** válasza:
Szerintem szép kutya.
2011. jún. 9. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!