Miért van ez? Tényleg ronda lenne?!
Amikor elindulok sétálni a kutyummal...mindenki beszól milyen ronda, meg hogy biztos valami agybeteg vad állat!... Miért van ez? Mert keverék?
Képek:
Köszönöm a válaszokat!
ezek hülyék...ints be nekik.
A túltenyésztett, genetikai hibás kutyáik rosszabbak..
Te meg szóld vissza nekik, ti meg beltenyésztettek vagytok...
Az meg tudd, minél inkább keverék egy kutya, annál egészségesebb, mert annál inkább több hasznos, erős gént örököl..
És falnivaló a kis pofija, a kis zoknijairól nem is beszélve...
hát én is mielőtt megnéztem a képeket,azt hittem valami nagyon fura, csunyuska kutya lesz.
Na de a te kutyád nagyon is édes, szép,formás kutyus. Kifejezetten jól sikerült keverék :) ne törődj a beszólogatókkal, olyan kutyát még nem találtak ki,ami mindenkinek tetszene.
Gyönyörű kutyusod van, legyél büszke rá.
Köszöni a kutyám a dícséreteket :) Ezentúl vissza szólok nekik! :) Vagy egyik fülemen be másikon ki!:)
És még egyszer köszönöm a válaszokat!
Engem ezek a kérdések mindig meglepnek. Az elmúlt sok év alatt soha nem találkoztam olyannal, akinek a kutyájára, vagy aki egy kutyára azt mondta volna, hogy csúnya.
Pláne egy ilyen szép kutyára, mert a tiéd bizony szép.
Ha valaki mégis ilyet mond, azt ne vedd a lelkedre, mert egy jó érzésű ember soha nem mondana ilyet.
Először is nagyon tündér, az én Pocakom is hasonló, csak homokszínű:)
Másodszor az én kutyá(i)mra is beszólogatnak, Manó egy magyaragár-németjuhász keverék, pont olyan,mint egy hiéna.
Az én szememben ők a világ legszebb kutyái, a nagyanyám pletykás barátnői viszont képesek azért felhívni a nagyanyámat, hogy elmondják, milyen csúnya kutyáim vannak.
Én csak röhögök rajtuk egy jót...
Az ilyen emberben sok elfolytott agresszió/düh/keserűség van, és ilyen pitiáner dolgokon éli ki a bosszúvágyát...
Ez most teljesen kiborított. -.-
Tudod, kedves kérdező, vannak olyan emberek, akik számára a kutya egy "trendi kiegészítő", vagy egy eszköz a "menőzéshez"... Ezek az emberek biztosan nemtudják milyen a kölcsönös ember-kutya szeretet. Az ember-barátainkat sem külsejük alapján válogatjuk! És mellesleg... Külső. Nemtudom mi a problémájuk a kutyusoddal, nagyon aranyos, imádnivaló. Kedves/hálás tekintete van :) Az ilyen buta emberekkel meg ne foglalkozz, nem érdemelnek meg még annyit sem hogy visszaszólj nekik, ne vedd őket emberszámba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!