Szerintetek is ápolatlan és ronda? :S
A szomszédom tegnap és ma is közölte velem hogy a kutyám ocsmány és ápolatlan. Meg hogy nem tudom hogyan kell gondozni és nem érdemlem meg hogy kutyám legyen. Azt is mondta hogy ő szívesen átveszi tőlem, mert nála 1000x jobb sorsa lenne! :S A kutyái tényleg gyönyörűek. Ha jól tudom voltak már országos győztesek is. De nem hiszem hogy a kutyám ápolatlan lenne. 3 hónapos havanese (1 orvos szerint keverék , de a többség azt mondja hogy nem). Még egyszer sem fürdettük. 1 hónapja van nálunk. És rendesen etetjük, szeretjük meg minden. Szerintetek úgy néz ki mint egy ápolatlan, ronda, boldogtalan kutya?
jajj de édes kiskutya
a házban van?
a szomszédod egy lökött ember
enni való kutyus
és ztem elég ápolt
De éédes:D Szerintem rendben van a kutyus:) A szomszéd biztos vitrinbe tartja az övéit ha szerinte vele baj van..:p
Mi a neve? :D
Egyáltalán nem úgy néz ki ne aggódj!Mégis milyen legyen egy kölyök szőre szerinte?Azért ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor fésüld át minden nap a szőrét mert az ő szőre minden nap gondozást igényel majd!A másik dolog pedig az,hogy el kellene vinni kozmetikushoz egyrészt mert a szeme körül már vágni kéne szőrt másrészt pedig hogy megszokja a kozmetikát!
Amúgy szép kiskutya!:)
Hát, a szomszédod télleg lökött.
Ne, hogy odaadd neki a kutyusodat, mert tökéletes ápolod.
Hülyeségeket azért beszéli neked, mert irigy a kutyádra, és azt hogy add neki azt pedig azért mondja, mert szép ápolt a kutyád, és szeretnéé a kutyusodat.
MOnd meg a szomszédodnak, hogy leszarod a véleményét, és koccoljon a kutyusodról, mert mondom , sztem csak féltékeny irigy a kutyusodra, ami addig is mehet, még képes lesz ellopni, vagy megmérgezni amiért nem adtad neki. De semmiképen ne add neki, csak a tiéd, azt a hülye szomszédot, pedig sürgősen KOPTASD LE, és mond neki hogy haggyon békét a kutyudnak.
12:17-es avgyok megint
Egyébként nagyon aranyos szép kiskutyád van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!