Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek is ápolatlan és...

Szerintetek is ápolatlan és ronda? :S

Figyelt kérdés

A szomszédom tegnap és ma is közölte velem hogy a kutyám ocsmány és ápolatlan. Meg hogy nem tudom hogyan kell gondozni és nem érdemlem meg hogy kutyám legyen. Azt is mondta hogy ő szívesen átveszi tőlem, mert nála 1000x jobb sorsa lenne! :S A kutyái tényleg gyönyörűek. Ha jól tudom voltak már országos győztesek is. De nem hiszem hogy a kutyám ápolatlan lenne. 3 hónapos havanese (1 orvos szerint keverék , de a többség azt mondja hogy nem). Még egyszer sem fürdettük. 1 hónapja van nálunk. És rendesen etetjük, szeretjük meg minden. Szerintetek úgy néz ki mint egy ápolatlan, ronda, boldogtalan kutya?

[link]

[link]

2010. ápr. 18. 12:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

jajj de édes kiskutya

a házban van?

a szomszédod egy lökött ember

enni való kutyus

és ztem elég ápolt

2010. ápr. 18. 12:07
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem abszolút nincs vele semmi gond..Egy kölyök kutya pont ilyen mint a te kutyusod. Az én édesanyám tenyésztő, versenyekre is sokszor jár kutyákkal bár nekünk uszkárunk van, de ő is azt mondaná rá, hogy semmi gond nincs vele. A szmszédod csak elakarja tőled csalni, mert esetleg neki is kéne és reménykedik, hogy azzel, hogy ilyeneket mond eltudja őled csalni. Szerintem szép kiskutya. Ne is figyelj rá oda:)
2010. ápr. 18. 12:07
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Ha nincs törzskönyve akkor hivatalosan nem fajtatiszta, nem tudhatod milyenek voltak az ősei. (őszintén szólva nekem is gyanús a kinézete, de ha törzskönyv nélkül szerezted akkor úgysem akartál fajtatisztát tehát mindegy is, a lényeg hogy szeresd...) Nekem nem tűnik mocskosnak, az én kutyám mikor reggel kimegy a nedves fűbe úgy néz ki mint egy megcsócsált szőrgombóc, de amint megszárad gyönyörű, lehet hogy a szomszédod is pont akkor látta a kutyát mikor kicsit összekente magát.
2010. ápr. 18. 12:11
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon édes. A bundája hófehér ott, ahol hófehérnek kell lennie.Nem piszkos. Egy olyan gazdi, akinek dijnyertes kutyusai vannak, annak már szerintem a mániájává vált a kutyák ápolgatása, azért láthatja úgy, hogy te rosszul neveled. Én pedig egy szép, ápolt kutyust láttam a képeken. Ne is hallgass rá.
2010. ápr. 18. 12:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

De éédes:D Szerintem rendben van a kutyus:) A szomszéd biztos vitrinbe tartja az övéit ha szerinte vele baj van..:p

Mi a neve? :D

2010. ápr. 18. 12:14
 6/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem úgy néz ki ne aggódj!Mégis milyen legyen egy kölyök szőre szerinte?Azért ha megfogadsz egy jó tanácsot akkor fésüld át minden nap a szőrét mert az ő szőre minden nap gondozást igényel majd!A másik dolog pedig az,hogy el kellene vinni kozmetikushoz egyrészt mert a szeme körül már vágni kéne szőrt másrészt pedig hogy megszokja a kozmetikát!

Amúgy szép kiskutya!:)

2010. ápr. 18. 12:15
 7/17 anonim ***** válasza:

Hát, a szomszédod télleg lökött.

Ne, hogy odaadd neki a kutyusodat, mert tökéletes ápolod.

Hülyeségeket azért beszéli neked, mert irigy a kutyádra, és azt hogy add neki azt pedig azért mondja, mert szép ápolt a kutyád, és szeretnéé a kutyusodat.

MOnd meg a szomszédodnak, hogy leszarod a véleményét, és koccoljon a kutyusodról, mert mondom , sztem csak féltékeny irigy a kutyusodra, ami addig is mehet, még képes lesz ellopni, vagy megmérgezni amiért nem adtad neki. De semmiképen ne add neki, csak a tiéd, azt a hülye szomszédot, pedig sürgősen KOPTASD LE, és mond neki hogy haggyon békét a kutyudnak.

2010. ápr. 18. 12:17
 8/17 anonim ***** válasza:

12:17-es avgyok megint

Egyébként nagyon aranyos szép kiskutyád van :D

2010. ápr. 18. 12:18
 9/17 anonim ***** válasza:
Szép tiszta, látszik hogy fürdetve van, és csak azért áll így a szőre, a szomszéd meg írasson fel szemüveget
2010. ápr. 18. 12:19
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Édes ez a kutyus. Szerintem nem ápolatlan, az enyém szokott ennél ezerszer retkesebb is lenni ha belefekszik a dagonyába..
2010. ápr. 18. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!