Szerintetek is ápolatlan és ronda? :S
Figyelt kérdés
A szomszédom tegnap és ma is közölte velem hogy a kutyám ocsmány és ápolatlan. Meg hogy nem tudom hogyan kell gondozni és nem érdemlem meg hogy kutyám legyen. Azt is mondta hogy ő szívesen átveszi tőlem, mert nála 1000x jobb sorsa lenne! :S A kutyái tényleg gyönyörűek. Ha jól tudom voltak már országos győztesek is. De nem hiszem hogy a kutyám ápolatlan lenne. 3 hónapos havanese (1 orvos szerint keverék , de a többség azt mondja hogy nem). Még egyszer sem fürdettük. 1 hónapja van nálunk. És rendesen etetjük, szeretjük meg minden. Szerintetek úgy néz ki mint egy ápolatlan, ronda, boldogtalan kutya?
2010. ápr. 18. 12:01
11/17 anonim válasza:
Menjen a p.icsába a szomszéd!!! Unatkozik, hogy ilyen marhaságokkal foglalkozik., Cukiiiiiiii kutyus!!!
12/17 anonim válasza:
Nehogy elhidd már!!!o.O Megpróbálja kiénekeleni tőled, aztán lehet, hogy belekezd vele valami zugszaporításba... Nyilván nem a fene nagy állatbarátság mondatja vele a hülyeségeit. A kutyud szép, nincs vele semmi baj :)
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi! Szóval akkor csak az én kutyámra pályázik. De nem kapja meg. Am nem törzskönyves. Egy dobozban találtuk az út közepén. :S 2 naponta szoktam fésülni de akkor majd áttérünk a napi fésülésre :) Kozmetikushoz a jövő hétre van időpontunk. Jah és Sophie a neve! :D
2010. ápr. 18. 12:28
14/17 anonim válasza:
Édes, aranyos!
A szomszédra pedig ne halgass.. és oda ne add senkinek!
15/17 anonim válasza:
Nagyon édes kutyus :)
A szomszéd lehet irigy :):P
16/17 anonim válasza:
Kíváncsi lennék,ha keverék lenne a kutyád,akkor is át akarná venni a szomszéd?
17/17 Akiteki válasza:
Szomszédnak kikapcsolták a villanyt, nem tudja nézni a mónikasót és unatkozik. Mosolyogj rá kedvesen és lenézően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!