Összelehet őket szoktatni?
Figyelt kérdés
Van egy nyuszink és én nagyon szeretnék egy kutyát de nem tudom, hogy összelehet-e szoktatni őket. Mindketten a lakásban lennének.2011. jún. 5. 15:18
1/9 anonim válasza:
Szerintem össze lehet. Ha kisebb akkor sokkal nagyobb a valószínűsége, hogy jóban lesznek, mintha már felnőttként viszitek haza a kutyust ;)
2/9 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. jún. 5. 21:42
3/9 anonim válasza:
Persze! Van egy törpenyuszim és nem bántják a kutyáim.
4/9 anonim válasza:
nálunk is kutya nyuszi barátság van, mindketten egy lakásban :D nyuszi is kinn van egész nap, éjszakára van csak bezárva. az első pillanattól imádják egymást.. nálunk a kutyus volt előbb, a nyuszi 7 hetesen került hozzánk, egyáltalán nem zárkózott el, a kutyahavertől :)
5/9 A kérdező kommentje:
De azért vadászkutyával ne tartsam együtt ugye?
2011. jún. 7. 17:22
6/9 A kérdező kommentje:
Nektek milyen fajtával vannak együtt???
2011. jún. 7. 18:54
7/9 anonim válasza:
Nekem a keverek kutyam egyenest gyuloli a nyulunkat...Mingid le akarja vadaszni, nagyon kell vele vigyazni.
Bar ha kolzok kutyarol es nyuszirol van szo akkor talan.
8/9 A kérdező kommentje:
És ti mit csináltok ha egyedül vannak otthon?
2011. jún. 8. 22:02
9/9 anonim válasza:
Nekem vizslám van és nyulam. Kertes házban. Nem lennének barátok. A VADÁSZKUTYA AZ VADÁSZ. Ösztönei vannak. Megzavarodik, ha vele együtt tartasz nyulat. Nekem nem bántja. Csak állja. Csúnya dolog, de köjökkorában nekünk azért volt nyulunk, hogy tanulja a vadmegállást. És akármilyen hihhetetlen Nem bántja. A nyúl kinn volt a kertben, ráküldted a kutyát, hogy keresse, a vadászkutya nem fogja meg, hanem jelzi a gazdinak, hogy hol van. Aztán várja a parancsot. Ha mondtuk neki, hogy fogd meg, akkor is úgy folytja le a földre, hogy semmi baja nem lesz az ilyedtségen kívül. Nekünk a végére olyan edzett volt a nyúl, hogy nyugogtan ette a borsót, míg a vizsla állta. Tudta, hogy nem lesz baja... De ehhez azért jó kutya és jó kiképző is kell. Aztán végül a nyulat levágtuk és megettük. Gondolom nem leszünk barátok, de ez van. Mi a nyuszit a húsáért tartjuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!