Mit kell tudni a labradorról? Milyen természtetű stb
Szia!
Nagyon okos, tanulékony, nyugodt természetű kutyus!Szerintem az egyik legjobb döntés lenne kutyus vásárlása esetén!
Kisgyermekek mellé is simán ajánlom!
a labrador a retrieverek családjába tartozó vadászkutya.
ilyen formán bőven kell neki mozgás, nagyon ragaszkodó az emberhez, jó az apportkészsége, szeret játszani és puha a fogása (amíg el nem rontják)
jó választás lehet, de minden attól függ te milyen vagy, mert a saját személyiségedhez, életstílusodhoz kell kiválasztanod a megfelelő fajtát.
nézz körül itt:
hello!
Nekem is labradorom van,szuka. Nagyon jó választás családba,kisgyerekek mellé is akár,mivel nagyon barátságos és türelmes kutya.Szeret sokat játszani és bármit meg lehet vele csinálni( arra gondolok amikor a gyerekek nyúzzák ...) ,nem lesz ideges és véletlenül sem harap meg. A kanoknak jóval nagyobb a mozgásigényük,a szukák általában kicsit lustábbak. Mivel vadászkutyák így lehet alkalmazni őket vadászatra is.Nagyon gyorsan tanulnak.A mi kutyánk nappal kint van az udvaron,estére be szokott jönni és an appaliban alszik.Gyorsan szobatiszta lett és egy két büntetés után megtanulta azt is h ami nem az övé ahhoz ne nyúljon.így brámit szét lehet hagyni a lakásban nem bántja. Mivel vadászkutya így gondoskodni kell arról,h elkerített helye legyen az udvaron,ugyanis a vadászösztöneinek nem tud ellenállni és ha bármilyen szagot érez ,akkor utána ered, és kint már nem számít hoyg mint gázol át.Nálunk egy szép nagy kenelben van,mivel az udvarunk nicns körbekerítve. Szerintem viszont sok odafigyeléssel és foglalkozással meg lehet tanítani arra is hogy vigyázzon a kertre.
A miénk hajlamos a hízásra,erre is oda kell figyelni.
Összeségében azonban imádom:)
www.dogfarm.mlap.hu
Rajtavannak a kutyafajták jellemzői.Nembiztos hogy rajta van a labrador is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!