Belerúgnátok a kutyákba, ha megtámadnák a sajátotokat?
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy állatot bántani soha nem szabad, meg a gazda a hibás stb.
De 3 öleb minden egyes nap nekiesik a kutyámnak, mert a gazdájuk képtelen becsukni a kapujukat. A kutyám már 20 méterrel előttük befeszül, mert tudja mi következik. Pórázon van, én meg próbálom védeni, de 2-3 oldalról nehéz egyszerre. Régen ha rájuk ordítottam elmentek, de egyre bátrabbak és nem lehet őket leállítani. Nagyon sokszor szóltam a tulajdonosnak, az elején még kedves volt, de már úgy néz rám, ha merek szólni (kedvesen szólok mellesleg), mintha meg akarna ölni. Fel van háborodva, hogy hogy merek én a főút melletti járdán kutyával sétáltatni.
Szóval nem tudok más megoldást, bele kéne rúgni azokba a kutyákba, akkor talán visszafognák magukat. Szerintetek?
2011. jún. 1. 15:49
11/11 anonim válasza:
igen. jo, én az állatkinzás ellen vagyok, viszont nehogy már te legyél szinte a hibás. Nekem is volt h elvittem sétálni a kiskutyámat, és nekemjött egy nagydarab rusnya kutya, és akkor támadott meg elsőnek kutya, és nagyon megiedtem. az én kutyám ment tovább, nem is törödött vele, még is az öregnő volt felháborodva..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!