Melyik szebb és okosabb? a Csivava vagy a Yorki terrier?
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 21:21
11/16 anonim válasza:
21:56-os vagyok.A lepontozott.Kedves Francesca,hidd el,mindkét fajtából láttam már,sőt,ismerősömnek yorki terrier-je van.Azt mondják,hogy a patkányt megfogja.Na aki ezt állítja,az tényleg nem látott sarokba szorított patkányt.Se annak a fogait.A csivava pedig....Hát igen,még az az afrikai szakember is jól feldicsérte...Unatkozó emberek hülyeségei ezek.Selejt egyedekből egy új fajtát kialakítani,amelyik kényesebb mint a tojás.S ami a legrosszabb,hogy ezek a fajták legtöbbször olyan gazdik kezébe is kerülnek,hogy azt a cseppnyi kutyavért is kiirtsák belőlük.Ez az én személyes véleményem.Lehet lepontozni.
13/16 Tyler913 válasza:
Na ezert f.szsag az egesz lepontozas ugy ahogy van.Amugy lattam mar Yorkshire terriert,az alapfajtaval,amit anno kotorekozasra hasznaltak,nem lenne gond,de a mai extra-ultra-szuper mini yorkiknak mar semmi koze ehhez.A divat aldozatai,es errol legkevesbe a kutyak tehetnek,sokkal inkabb lelketlen szaporitok meg azok a hulyek,akiknel az a szempont kutyavasarlasnal,hogy minel kisebb legyen,mer' ugy a cuki.
14/16 A kérdező kommentje:
én nem akarok venni kutyát csak kérdeztem
és aki nem erre a válszra válaszol az inkább ne válaszoljon!
2011. jún. 1. 15:21
16/16 anonim válasza:
nekem személy szerint a csivava jobban tetszik.
Mindkettő nagyon tanulékony, mozgékony.Nekem csivim van, szomszédom yorki tenyésztő.
Nem kell babusgatni okoasak nagyon és ezek benti kutyák!
Mindenkinek más az ízlése!
Egyébként meg olyan fürgék h elszaladnak ha rájuk akarsz lépni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!