Hogyan is van ez a vágófejjel (kutyanyírógép)?
Van egy Moser Max 45-ös gépem, a gyári pengéje 3mm-eres. Legépeztem vele a pulijaimat, és azóta nem viszi a szőrt. Ezt nevezzük kopásnak? Ha igen, a pengét meglehet éleztetni (Szeged környékén tudtok esetleg valakit, aki megélezi?).
A másik kérdésem, hogy rendelni szeretnék hozzá egy másik vágófejet, mert azt hallottam, hogy csak kicsavarozom a gépből az életlent, és csak rá kell csavarozni az újat (utána simán vág). Tényleg ilyen egyszerű lenne?
Illetve ha éleztetem, elég csak a vágófejet bevinni?
Nos. A nyírástól evidens, hogy kopik, ezerpárszáz forintért megköszörülik.
Íme:
Mi is úgy szoktuk, hogy Postán küldjük és a megbeszélt árat és postaköltséget is. Azon az emailcímen le tudod egyeztetni.
A másik fejet megveheted, de hozzá valót vegyél. Ezeket le-fel lehet pattintani a Moser alapgépre. Tehát nem kell semmit sem szétcsavarozni.
Bármit kérdezz még, mert a párom kutyakozmetikus.
Szia! Szoktam olajozni (ha használom, akkor is, ha elteszem akkor is), még abból az olajból, amit hozzá kaptam (kb fél éves a gép). udnál esetleg ajánlani valami jó olajat is? Írtam a címre.
Jah, még egy kérdés... Kb mennyi idő, amíg küldik?
mindegyik olaj jó, sőt, bár nem hivatalosan ajánlott, de a wd40 is bevált.
A küldés hamar megvan. Mikor megkapja, aznap kész és fel is adja. Úgyhogy optimális esetben 3 nap az átfutás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!