Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A fül-farok vágás semmire sem...

A fül-farok vágás semmire sem jó, semmilyen egészségügyi okból sem jó?

Figyelt kérdés

Azt mondják, milyen kínzás, meg szegény kutya, meg csak esztétikai célt szolgál, csak az emberek miatt van ilyen.

De, elég sokan vannak mellette.

Mondják, hogy sok kutyának begyullad a füle, és amelyiknek vágva van a füle, annak valami érthetetlen módon nem.

És a farokvágást is kínzásnak mondják, de sokan mondják, hogy a kölyöknek pár napos korában lecsippentik, így nem fáj neki, utána. Sokan ellenne vannak, hogy a más kutya nem érti majd a jelzéseit, mert a farkukkal kommunikálnak, és szegény kutya majd rázni fogja a fenekét.

És sok kutya meg véresre veri a csóválásban, meg eltöri a farkát.

-

Most nem vagyok kíváncsi az állatkínzás, témákra, meg a beszólásokra!!!

Mi az IGAZSÁG ebben a témában?

2011. máj. 30. 19:00
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
0%

előző vagyok*

De például sok kutya csúnya hosszú farokkal vagy füllel...mint ahogy az előttem lévő írta, a Dobermann sem valami szép hosszú füllel és farokkal, aztán a Beauceronok sem szépen fülcsonkítás nélkül, satöbbi. Egyébként ha nekem lenne ilyen fajta kutyám, én is levágatnám azt a testrészét, amit megkíván a fajtajellem, mert így szépek:) (Tudom, kicsit ellent mondok az előző véleményemmel..)

2011. júl. 25. 17:43
 22/22 anonim ***** válasza:

A boxereknek már nem is vágják a fülüket, csak a farkukat.

De pl. az Amstaffoknak fordítva:)

2011. júl. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!