Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy akarják osztályozni a...

Hogy akarják osztályozni a kutyákat viselkedésük alapján?

Figyelt kérdés

Mondták, hogy lesz ebadó, meg betiltják a fül vágást.

És osztályozni fogják a kutyákat, és nem az alapján, hogy dobermann, amstaff, rotweiler, meg labrador.

Hanem viselkedésük alapján eldöntik, hogy veszélyes-e a kutya.

De, ezt hogy fogják vizsgálni?

Majd egy labradort felidegesítenek, és ha széttépi a kiscicát, akkor veszélyes?

2011. máj. 26. 17:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Az én kutyám egy utcáról befogadott, előzőleg nagy eséllyel vert labrador keverék kutya. Nekem is rengeteg időmbe telt mire egyáltalán meg tudtam simogatni, de az idegenektől most is fél, 7 év után, és a hirtelen mozdulatokra, kiabálásra akár oda is kaphat. Én ezzel tisztában vagyok, utcán nem engedem, hogy megsimogassák, tömegben szájkosárral megyünk. Kutya iskolába is jártunk, nagyon szófogadó, de olyan traumát élt ár fiatal korában, amit még most sem tud elfelejteni. Miért kellene nekem ezért több adót fizetnem???

Jó, ivartalanítva, van, és a chip is tervbe véve, de nem hinném, hogy egyedi eset. Egy felnőttként befogadott, és előtte kitudj milyen traumát átélt kutya reakciói nem mindig kiszámíthatók. Vagy kiszámíthatóan rosszak.

2011. máj. 26. 19:41
 22/25 anonim ***** válasza:
Azt megnézem majd, mikor a 3 őrző védő kuvaszomat valami muksó majd tesztelgetni akarja.:) Egyedül én nyúlhatok hozzájuk, bejönni is csak úgy jöhet valaki, ha ott vagyok. De szerintem olyan kutyáknak, akik őrző védők, ez a dolguk! Ha bárkivel lepacsiznak, akkor semmi értelme nem lenne.
2011. máj. 26. 19:53
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarják elérni, hogy az ÖV kutyák mindenkivel pacsizzanak,ahhoz csak gratulálni tudok. Kretének.

De miért nem lehet megérteni,hogy ezzel a kutyákkal csesznek ki?

Itt nálunk falun a veszettség elleni oltás idején a fél falu kidobja a kutyát,és hoz másikat.Ugyanez lesz.Úgy megsegítjük a kutyákat,hogy a 1,5 millióból gyorsan csinálunk 3at.

2011. máj. 26. 20:43
 24/25 anonim ***** válasza:

Mondjátok...min háborogtok?

Egyenlőre nem tudni lesz-e vizsga? Ha lesz, az milyen formában lesz? Kinek kell megcsinálni ?

2011. máj. 26. 20:56
 25/25 anonim ***** válasza:
Mivel kiképzek örző védőre, tudommit kelltudnia a kutának. ha elviszed az utcára ugyanúgy kell viselkednie mint más kutyának. és ezt kell tudnia a teszten is.
2011. máj. 26. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!