Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyik kutyát válasszam...

Melyik kutyát válasszam ház-és birtok őrzésre?

Figyelt kérdés

Cane corso, kaukázusi medveölő, közép-ázsiai juhász, dobermann, komondor.

Van egy üzletem, a házam előtt (egy telken van), egyszer törtek már be, na meg amúgy is kellene egy blöki. Na mindegy nem ez a lényeg, a kérdésem az, hogy a fent felsorolt kutyák közül melyik az ami nagyon jó házőrző?

Vagy ha tudtok más fajtát akkor azt is írhattok. Indokot is kérnék szépen.

(német juhászt és pitbullt ne írjatok mert egyik sem tetszik)

2011. máj. 25. 19:15
1 2
 11/15 Téékáá ***** válasza:

nekünk van komondorunk, a szoszédban pedig doberman van, hát mindkettő örzi e területét, de szerintem a doberman figyelmesebb, szerintem nehezebb átb@szni!

De ha nagy dögök a gyengéid szétnézhetsz a masztiffok között!Nápolyit és az Angolt ajánlom, olvass utána!

Szerintem bennük sem csalódnál!

2011. máj. 25. 20:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Orosz fekete terrier. Nevél ellentétben nem terrier, inkább snauzer. Az FCI is a 2. csoportba sorolja. Személyes tapasztalatom nincs, de érdemes lenne utánnanézned a neten. Szerintem egy kutyaiskolás örző-védő kèpzéssel hihetetlen jó kutya lessz. Sok sikert és jó kutyázást.
2011. máj. 25. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:

Mivel a cane corso-t senki nem javasolta neked ezért én megteszem.3 cane corsom is van,2 szuka s egy kan.Imádon őket,a saját területüket hősként védik,nem utolsó sorban a kisfiamat is,aki elé harci vonalban állnak,védve őt ha valaki közelít a kapuhoz.mind emelelett a vedlésük sem olyan borzasztó mondjuk mint egy kaukázusinak,aki után sepregetni kell.Mellette szól még hogy jelenleg egyenlőre nincs túltenyésztés,jóval kevesebb a diszplázia.

Imádom szeretem őket,bármikor bármilyen körülmények között bízom bennük.

még csak annyit,nekem kedves barátom csak az "ördög kutyájának" hívja lakkfekete fül és farok vágott kinézete miatt! :D

2011. máj. 26. 12:55
 14/15 anonim válasza:

Amerikai Staffordshire Terrier!

őszinte,barátságos,egyszerű,kedves,mozgékony és szilaj kutya.Figyelmes,nagyon bátor,kitartó és nem kíméli magát.Nagyon hűséges a családjához!!!

Nekem ilyen van, IMÁDOM és biztos, hogy elmegy majd a kedvük a betöréstől!!! :-)

2011. máj. 26. 21:15
 15/15 anonim válasza:
Amerika staffordshire terrier ;)
2011. máj. 30. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!