Egy rottweilertől vagy egy dobermanntól félnél jobban, ha szembejönne veled az utcán?
ha velem van a közép-ázsiaim, egyiktől sem félek, attól félek, hogy nem tudom visszafogni a kájomat...
(van itt a közelben egy nagy fekete keverék, állandóan szabadon van, pedig már vagy 5x kértem a gazdáját, hogy zárja be, arra sétálok a 3 kutyámmal, nincs más út, ha összeverekednek a kutyák, mert az övé odajön, megmondtam, hogy abban a pillanatban elengedem a pórázról az enyémet, mert az amúgy nyugodt, de ha harc van, én nem leszek a közelében, az tuti - azt se nézi, mit harap...
még szerencse, hogy a keverék a saját portája előtt sem mer belénk kötni...)
miért kérdezed?
kemény kutyát akarsz, ami megvéd?
a dobi és a roti között sok a szelíd bárány, akiket csak ŐV-vel lehet támadóvá varázsolni...
de nézz meg egy juhász kutyát... a vérében van minden.
a keleti pásztorkutyák között bőven válogathatsz, de jól meg kell gondolni, hogy bevállalod-e, mert nem játék, egyszer engedd el sétáltatás közben, amikor épp arra jár valaki, a vége halál lesz az idegennek, és börtön neked.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!