Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy rottweilertől vagy egy...

Egy rottweilertől vagy egy dobermanntól félnél jobban, ha szembejönne veled az utcán?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 20:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért pont ezt a két kutyát hozod fel ijesztő példának, vegyünk egy csivavát meg egy pitbullt:

a csivava kicsi, de ha rosszul van nevelve, sokkal nagyobb kárt tud okozni benned, mint egy jól nevelt pitbull. Nem a kutyafajtától függ nagy részben az agresszió, hanem a nevelésétől.

Dobermann és rottweiler is lehet nagyon kedves és aranyos, ha sok szeretetet és figyelmet kap.

2011. máj. 28. 12:19
 12/22 Tinaa0 ***** válasza:
ha szembe jönne velem bármeik...átmegyek másik oldalra vagy nagyobb ívbe kikerülöm és nem nézek rá:) sokszor volt ilyen nagyobb farkas keverékekkel tacsikkal roti:D semeik nem bántott nem szabad kimutatni a félelmed. SOHA ne fuss kutya elöl mert látja h félsz és megérzi megy is utánnad!csak szépen lassan nyugottan nem ránézni!:D
2011. szept. 9. 23:11
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyiktől sem, mert nem fog bántani, simán elmegy melletted, ha szembejön az utcán. Még meg is simogatnám.
2011. szept. 10. 00:22
 14/22 anonim válasza:
A rottweilertől.
2011. szept. 10. 08:04
 15/22 anonim ***** válasza:

szia!

Engem és a húgomat egyszer megkergetett 2 utcán keresztül egy barna dobermann szuka, úgyhogy a dobitól alapjában félek. Kerékpárral voltunk, de így is utolért, a gazdája meg csak egy helyben topogott és ordibált. Szerencse, hogy nem lett baj, mert a húgom lábát elérte...

De a roti sem különb számomra. Az is van felénk. Nem is ugat, csak hörög... Szörnyű hangja van. Biztosan visszafordulnék arról az utcáról, ahogy általában szoktam, ha ilyen kóbor kutyát látok. Jobb félni, ha nem megyek a közelébe, nem is bánthat!

2011. szept. 10. 08:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Én előbb simogatok meg egy dobit vagy egy rotit, mint egy pncsit.

A pincsitől nagyon is félek, de a dobitól meg a rotitól nem.

2011. szept. 10. 11:08
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a húgod üldözte, hanem a menekülő bringást látta benne. Na ezért nem szabad bringáztatni a kutyát.

Engem egyszer két kis puli kergetett meg, szerencsére kismotorral voltam, de így is, egészen 35km/h-ig mellettem voltak, aszittem lecibálják a gatyám :)

De az is jó volt amikor az országúton pécézett ki egy útonálló vámszedő. Rekordot javítottam segedelmével, mert végig követett :)

2011. szept. 10. 11:26
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem rottweilerem van, ha vad és támad, mindegy milyen fajta, megijednék. Lehet az akár egy keverék is…

Egyébként nem igazán félek a kutyáktól, kutyák között nőttem fel, és lassan 15 éve rendszeresen foglalkozom velük, nem azt mondom, hogy nem tudna megharapni egy kutya, de bizony neki is felkellene kötnie a gatyáját, nem adom egykönnyen magam.

Támadt már rám utcán kutya, bizony farkát behúzva nyüszítve futott el. Olyan vagyok már mint egy kutya, kaptam már el 50kg rottweilert a nyakánál, úgy, hogy a lábai nem érték a földet. Ez van, mindig az erősebb, és agresszívabb győz… :))

2011. szept. 10. 11:52
 19/22 anonim ***** válasza:

Igazából egyiktől se, mert nekem ezek kistestűnek számítanak.Születésem óta német dogok között élek:D

15/L

2011. szept. 10. 12:11
 20/22 anonim ***** válasza:
dobermanntól
2011. szept. 10. 12:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!