Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vajon hányan dobják majd ki a...

Vajon hányan dobják majd ki a kutyákat emiatt?

Figyelt kérdés

Ebadó: duplán kell majd fizetni?!

Amikor megszüntették régebben, akkor beszámolták a veszettség elleni oltás árába, azért lett az drágább. Vagy ez a kormány nem tudja, mit tett az előző?

2011. máj. 24. 19:02
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
68%

ma 19:26

Hát nekem ugyan ne mondjad , hogy miattam vannak tele a menhelyek.Ivaros kutyám van , d soa nem tudott kiszökni és nem is fog , innentől kezdve senkinek semmi köze ahoz , hogy ivaros a kutyám.És mi lesz azokkal akik versenyeznek , és a tenyésztőkkel ? Ők biztos hogy nem ivartalanítanak ergo csak szívnak a dolgon pedig 100% hogy nem miattuk hozzák ezt az egészet.Ez már mindennek a legalja , hogy az állatokból is pénzt akar a kormány , arra bezzeg volt pénz h 500 milliárdért részvényeket vegyenek....

2011. máj. 24. 20:16
 12/49 anonim ***** válasza:
48%
Én nem a kormányt védem, nem is politizálni kell itt. Lehet h te nem tartozol a hibásak közé, de te vagy a 10%. Arról nem is beszélve h mindezt a magyarok, azaz mi magunknak köszönhetjük, illetve az állathoz nem értő, és állatot ki tudja miért tartó embereknek. Amúgy senki nem fog belehalni az ivartalanításba és a chipezésbe, a tenyésztőknek nyilván szívás, de meg kell érteni, mindez azért van mert a magyar emberek 70%-a azért vesz kutyát h aztán kib.assza a kertbe, évente ha egyszer megfürdeti és oltatja, akkor az már jó. Ez nem állattartási kultúra. Lehet h ezzel mindenki szív, de muszáj meghúzni a határokat! Akik annyit nem foglalkoznak a kutyáikkal, hogy chipeztessék, akkor nem is értem minek is nekik, ha meg nem akarod szaporítani nyugodtan ivartalaníttathatod, és akkor aztán 10000000000% h soha nem lesz semmi- és ez nem feltétlenül rád vonatkozik, hanem a felelőtlenebbekre.
2011. máj. 24. 20:23
 13/49 anonim ***** válasza:
Off: Most ezt a szájkosaras részt nem értem, most 5 kutyafajtán kívül nem kötelező használni?? De lehet félre olvastam.
2011. máj. 24. 20:23
 14/49 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nincs kitalálva :D Majd kitalálják gondolom :D
2011. máj. 24. 20:25
 15/49 anonim ***** válasza:
Az évek során összelopkodott pénz még nem elég, ezzel is a tisztességesen dolgozó MAGYAR embereket fosztogatja a "kormány"! Szánalmas és felháborító! Már a kutyákból is pénzt csinálnak! Lassan mi lesz még itt, hörcsög, akvárium vagy talán levegő adó??? Vasalják be azokon a pénzt, akik ellopták és lopják. De ne rajtunk, MAGYAROKON!!! Ez az általánosítás is, milyen alapú? Az én kutyáim sosem csavarognak el, fegyelmezettek, nem csinálnak almokat...stb. Ez már mindennek a legalja, jó lesz már ezt is megszabják.
2011. máj. 24. 20:26
 16/49 anonim ***** válasza:
Ja arra az 5 fajtára kell szájkosár is , valamint 2m-nél nem hoszabb póráz.Illetve ha az 5 fajta közöttvan a kutyád , tehetsz valamiféle vizsgát (gondolom BH vizsga) és akkor rá ez nem vonatkozik.
2011. máj. 24. 20:28
 17/49 anonim ***** válasza:
27%
Hát persze h a tied se csinál almokat, mert ide csak az a bizonyos 10% mer írni, szerinted mit kapna vki, ha feljönne ide ezzel a szöveggel: verem a kutyám, nem oltom, nem ivartalanítom, az almait mind egy szálig vízbe fojtom???? Ez nem így működik kell ide egy kis szigor végre. Semmi bajod nem lesz ha ivartalanítasz.
2011. máj. 24. 20:29
 18/49 anonim ***** válasza:
100%
De nem az a bajom hogy változtatni akarnak , mert kell a változás de nem ezzel a módszerrel (vagyis kényszerrel) kelle ezt meghozni , ráadásul ezzel a normális kutyatartók is szívnak rendesen.Itt nemigazán lehet kikerülni a politikát , mivel politikusok hozzák a törvényeket.
2011. máj. 24. 20:32
 19/49 anonim ***** válasza:
26%

Ja! És nem tudom miért nem veszitek már észre h ez pont nem a meggazdagodásról szól!!!! Szerintetek a műtét árát kikapja? Az orvos, aki nyilván adózik, ez rendben van! DE: mi az igazi lényeg? Az h olyan emberek tartsanak kutyát akik mind anyagilag, mind felelősség szempontjából megfelelnek az állattartás kultúrájának!!! Ne tartson kutyát akinek nincs pénze chipre meg egy egyszeri műtétre, mert az nyilván morzsival fogja etetni meg hasonló moslékkal. Mi lenne ha meglátnátok a fától az erdőt???

Amúgy én azt is beleraknám, h CSAK tenyésztők vehessenek ivaros kutyát. Le is lenne a gond.

2011. máj. 24. 20:32
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
És mi van ha valaki felelősségteljes állattartó, törzskönyves, chippezett, oltott kutyája van, viszont nem akarja ivartalaníttatni? Nem azért, hogy pároztassa, hanem mert pl megbízható kutyatartók, tenyésztő ismerősök felvilágosították, mivel is járhat az ivartalanítás... Hm??
2011. máj. 24. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!