A szukám tüzel de nem engedi magára a kan kutyát! Miért?
Szóval van egy 1,5 éves szukám (spániel) tüzel és azt engedi hogy a kan a hátára ugorjon de utána nyavicskol meg leül!
Lehet azért mert ez lenne az első alkalom amikor fedeztetjük?
A farkasok a természetben tökéletesen meoldják a születésszabályozást, az alfák hozzák le az almot a többieknek meg kuss van.
Nem tudom látod-e a különbséget? De tudod mit nincs is jelentősége mennyit vagy képes felfogni. Ha az utcátok végében lenne a helyi gyepi akkor kicsit másképp látnád a dolgokat, ugyanis szembesülnél vele mennyi kutya születik tök feleslegesen- az ilyen önző és felelőtlen gzdiknak köszönhetően.
15.50-esnek:a kutya nem ember,ezért nem szeretne anyuka/apuka lenni.Nem azért párosodnak,mert tudatában vannak a következményeknek és kölyköket akarnak,hanem mert a fajfenntartás ösztöne ezt diktálja.
Épp ezért nem fog hiányozni semmi az életükből,ha egyszer sem szaporodnak.
Most épp 3 eldobott spániel került be a kecskeméti gyepire elhanyagolt állapotban.
Muszáj növelni az ilyen kutyák számát,ugye?
Ők is úgy születtek valahol,hogy "mindnek van már előre gazdája".
Pontosan nem tudom, hogy melyik kennelből vannak mert a szüleimtől kaptam ajándékba minden papírral!
A bevizsgáltatva szót meg úgy gondoltam, hogy vannak a spánielnél betegségek és mindegyikre be vannak vizsgáltatva és az eredményeik tökéletesek! :)
Kíváncsivá tettél! Ha ide nem is de privátban megírnád melyik kennel?
És hogy mire lettek szűrve és milyen eredménnyel?
Szem? Dp? Vese? Tenyészszemle?
Tényleg éredkel, mert ha ezek mind megvannak...és a kannak is! Akkor viszont nem értem hogy beszélhettek le a fedeztetésről ilyen könnyen? Hozzá teszem, ha nem tudod a kutyád melyik kennelből van elég nehéz vérvonalban jó kant keresni rá...:-)
Előre is köszi ha válaszolsz.
Az utolsó válaszolónak: mint mondtam a szüleimtől kaptam ajándékba 13- éves vagyok tehát ahhoz elég drágák a papírok ha esetleg nálam elvesznének akkor újra lekérni!
tehát sajnos NEM tudok válaszolni!
és azért mondtam le a fedeztetésről mert átgondoltam hogy a menhelyeken is hány kutyus van ezért a kölykökre szánt pénzt ivartalanításra fordítom!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!