Vélemények az ebadóról?
Mi tavaly 3000 Idén 3500 ft- ot fizettünk.
A kombinált ( ami csak erősen ajánlott ) a mi dokinknál 4200 ft vidéken ahol lakok.
Pesten a céges kutyát ( én gondoskodok az eü. dolgairól és ellenőrzöm az ellátását ) ugye az egyik fővárosi dokihoz szoktuk vinni. Ott 8500 ft volt egy sima kombinált.
Hát én is kiakadtam amikor mondták hogy mennyit fizetek. Még szerencse, hogy a főnökmnél ( fene a jó dolgát ) nem volt 10 000 ft-nál kissebb és egy tízest adott. És még az is jó hogy a titkára is jött velem, mert lehet el se hitte volna. :-D
Igaz nem az én pénzem bánta, de majd leesett az állam....
Na máris változtattak a tervezeten.
Eredetileg azt írták és hangoztatták, hogy viselkedés alapján fogják elbírálni eldönteni melyik kutyát nyílvánítják veszélyesnek.
Most ezen már változtattak, és lesz fajta lista, hogy melyik fajta lesz veszélyes illetve kockázatos. Értitek FAJTA.
Vidéken általában ólcsóbb. Bár azt én se gondoltam volna, hogy ilyen nagy a különbség
Ám amikor mi a céges kutyát vittük, akkor csak sima kombináltat kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!