Vélemények az ebadóról?
Ritka jó formában van.Valameddig,aztán csodálkozol,hogy idősebb korára mitől ment tönkre a veséje vagy lett rákos.
Én egyébként nem voltam elájulva az Acana-tól meg Orijen-től.Középkategóriás tápot eszik a kutyám,nem sokkal drágább,mint a Friskies vagy társai.Teljesen jól beválik.
Hát igen. A kutyának is kell munka, nem csak az embernek. Én a természetesség híve vagyok.
Ha nem találtam volna kutyás melót akkor lehet kutyám se lenne. Legalább is nagy testű semmi képpen.
De így szerintem a legjobb nekik. Minden nap jönnek mennek kivéve ha lerobban valamelyik.
Köszi ari vagy! :-)
Sajnos vannak olyan helyek, de ott gondolom céges kutya van.
Papíron van csak gazdája az ilyen csóri kutyáknak, de gyakorlatban meg örül ha enni kap.
Én a sajátokat egyszer se hagyom és nem is hagynám ott. Szeretnek ott lenni ahol én vagyok. Ott a telep nekik olyan mint a gyerekeknek a játszó tér. Reggelre jól elfáradnak.
Most hogy bevezetik az ebadót nem tudom hogy fogok fizetni három kutya után. Igaz a mix ivartalanított, de chipje nincsen, mert neki eddig nem volt kötelező. ( tavaly júniusától született kölyköknek kötelező ) A nagyokban is csak az egyikben van chip, aki most lesz ivartalanítva, mert nem akarom, hogy tüzeljen. A legidősebb a csajszi ,,párja" , neki csak tetkója van, és ivartalaníttatni se akarom. De Ő utána se akarok még külön pénzt kiadni.
Külömben is az adó bele van építve a veszettség elleni oltásba. Miért kényszerítik rá az embereket, hogy duplán adózzanak az ebek után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!