Mit tegyek, ha egy gyártelep kutyái folyton megkergetnek, mikor biciklizem?
Igen, tudom, viccesen hangzik, de NAGYON idegesítő... :)
Állatbarát vagyok, de legszívesebben jól megrugdosnám őket... (persze nem fogom. csak lélekben.) Kicsi kutyákról van szó, kiférnek a kerítés alatt, nincsenek megkötve. Jó, nem attól félek, hogy megölnek, de ha nekem jönnek, és elesek, miközben száguldozom, az egyikőnknek sem tenne jót. És a kutyáktól amúgy is félek, megharaptak már 1×, csúnya történet. Szóval jönnek utánam kb 100 méteren keresztül, aztán visszamennek a gyártelepre. Nem őrzővédő kutyák, mivel pöttömök, meg akkor nem tudnának elszökni.
Az lenne a kérdésem, hogy pontosan mit mondjak a gyártelepen? Nem tudom, hogy egy 18 éves lány szava mit ér ilyen emberekkel szemben, és akkor legalább már összeszedetten akarom megfogalmazni, amit akarok. Szóval? ^^
köszi a választ. :)
egyrészt ez nem rossz ötlet, de... másrészt viszont nem szívesen bicajoznék egy kutyariasztó pisztollyal, főleg nem használnám, miközben tekerek az úton... bár nem tudom. milyen távolságban hat? mondjuk 50mre van tőlem a kutya, de ha ezt használom, nem jön a közelembe?
Köszi.
Bicózok én mindenfelé, csak az az egyik kedvenc helyem... ^^ és ja, lehet megemlítem a feljelentést is, ha nem figyelnek rám. Csak próbáltam volna veszekedés és csúnya pillantások nélkül megoldani. Hm. Meglátjuk.
"Zárja be a kutyáit, különben feljelentem!!"
Hm. csak nehogy elröhögjem magam. :D
Egy kicsit off bocsi, de eszembe jutott, vajon hogy mégy oda reklamálni, ha ott vannak a kutyák?? :))
Amúgy valóban vagy zárják be őket kennelbe, vagy erősítsék meg a kerítés alját, hogy ne szökhessenek ki.
Engem is kergetett már meg ipartelepről kiszaladó kutya mikor bicajoztam két alkalommal is, csak az egy kaukázusi volt...le kellett szállnom a bicajról és úgy ráüvölteni, de még így is gyalog kellett mennem egy darabig mire visszakullogott.
Bosszantóak az ilyen esetek nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!