Dél-Afrikai Boerboel, vagy Rottweiler? Kifejezetten nagy testű mastiff típusú kutyára gondolok, ami jó családi kutyának, de az idegenekkel szemben agresszív.
CENTRAL ASIAN SHEPHERD DOG!!! nagy és kemény kutya, jó házőrző. inkább ajánlom, mint a rotit vagy a boerboelt!
meg akárki mondja a roti így harci kutya, úgy harci kutya, az akkor is közép-ázsiaihoz képest seeeeemmi. És ezt komolyan mondom ;)
2011. máj. 27. 22:09
22/32 Fuuton válasza:
Már nem azért, de a magadfajta bunkó f@szkalapok minek tesznek fel ide bármiféle kérdést is.
Ha nem tetszik a válasz, akkor szépen megköszönöd, hogy időt szakított a nyamvadt kis kérdésed megválaszolására, és nem rögtön lehülyegyerekezni.
Meg amilyen nagy kutya zseni vagy, neked tudnod kéne, hogy milyen kutyát szeretnél.
Az ilyen emberek nem érdemlik meg a kutyák szeretetét már ne is haragudj!
De tényleg, hogy lehet valaki ekkora paraszt?
2011. máj. 27. 22:15
23/32 Téékáá válasza:
utolsó előttinek
Mi az h a roti harci kutya?A palotapincsi meg szánhúzó?
2011. máj. 27. 22:32
24/32 anonim válasza:
"Kedves" Kérdező annyira "imádom" az olyan beképzelt majmokat mint te! Persze névvel meg képpel egy társaság előtt már nem mernél így pofázni! Sajnálom a családod meg a kutyáid hogy el kell téged viselniük! Ha nem vetted volna észre jobbnál jobb segítséget adtunk neked te szánalom!
2011. máj. 28. 10:09
25/32 anonim válasza:
Én azon gondolkodom kedves felháborodott társaim hogy miért mindig az ilyen bunkóknak kell a legjobb kutya! (viselkedésben is meg fajtában is)
2011. máj. 28. 10:13
26/32 A kérdező kommentje:
Fuuton és utolsó.
f@szt se érdekli a nyavajgásotok, semmi hasznosat nem tudtok mondani csak azt, hogy úgy neveljem a kutyát mintha a gyereken lenne. Mé külön szoba is kell neki nem? pff.... lof aszt se tudtok arról amit kérdeztem akkor ne itt ugassatok.
2011. máj. 28. 10:14
27/32 anonim válasza:
Én is a Közép-ázsiai juhászt ajánlom. az a kutya végül is Türkmenisztánban csak tigrisek, medvék és farkasok ellen védett...
Közben pedig a gyerekeket imádja.
De vigyázz, mert megérzi a parasztszagot, és ha egyszer elkap, nem enged el élve.
2011. máj. 28. 11:28
28/32 anonim válasza:
XD én személy szerint nagyon örülnék neki! :) Na de most komolyan figyelj! Mi segíteni akarunk neked te meg itt hülye gyerekezel! Visszavehetnél a pofádból már igazán! Te tudod milyen kutyát érdemelnél? Egy olyat ami amint meglát elhányja magát és ici-pici darabokra szed! Mert én még egy plüss kutyát sem ajánlanék neked!
2011. máj. 29. 11:16
29/32 anonim válasza:
Amúgy már bocs de mi egy szóval nem mondtuk hogy neveld úgy mint a gyereked! Tudnék neked ajánlani kutya fajtát nem is egyet de ilyen bunkó paraszt természetű nincs a világon!
2011. máj. 29. 11:22
30/32 anonim válasza:
Szerintem töröd a témát ha nem tudsz rendesen kommunikálni velünk. Amúgy ezek közül egyiksem igazán ha tényleg értesz a kutyákhoz megfelelő neveléssel szerintem a roti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!