Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik kutya...

Szerintetek melyik kutya illene hozzám?

Figyelt kérdés

Középiskolás vagyok, du. 2-3kor érek haza. Ilyenkor másfél órát tanulok, egy órát gépezek, a maradék időm 20:00-ig terjed. Ha most mondjuk naponta 1 órát foglalkozom a kutyával, az megfelel neki?

Én személy szerint argentin dogra vagy amerikai bulldogra gondoltam, vagy hasonló kutyára.

Na meg persze szüleim nem nagyon akarnak új kutyát, mert már eddig is van egy huskynk, aki 12 éves, de látom nagyon unatkozik(pedig naponta fél órát eljátszok vele intenzíven). Na meg az ára. Szerintük egy ilyen kutyáért a 20-30e forint drága!(Nagy kedvezménnyel tudok szerezni ilyen fajtájú kutyákat, ezért kerül ennyibe(osztálytársamék dogot tenyésztenek, unokatesómnak meg amerikai bulldogja van, ennek is megvan az ára ugye!)

Valami jó érvet tudnátok mondani, miért lehessen egy 2. kutyánk??

2011. máj. 20. 17:00
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
pedigree? a világ legszrabb kutyakajája, ha a kutyás topikban olvasgatsz, akkor tudnád, még hús is csak 4 szálalék vann benne, jó táp pl a royal canin, a hill's, acana stb. na itt kezdődne a kutyatartás. :D
2011. máj. 20. 21:40
 22/27 anonim ***** válasza:
állatorvos? melyik hulye? ha rákos kutyát akarsz akkor csak tessék? szerinted a szinezék a legjobb a kutyának? már bocs
2011. máj. 20. 21:41
 23/27 anonim ***** válasza:
Na azért ne szálljunk már el annyira! Nehogy már csak akkor legyen egészséges egy kutya, ha Acanát eszik!
2011. máj. 20. 21:44
 24/27 anonim ***** válasza:
bocsi, kicsit durva voltam, de a sok szinezék nagyon áért a kutyának , nem ritkán lesz rákos, és megy tükre valamelyik szerve.
2011. máj. 20. 21:44
 25/27 xnorkax ***** válasza:
Nem kell feltétlenül Acanával etetni a kutyádat, de a Pedigreenél pár száz forinttal drágább, de minőségibb tápok ezerszer jobbak! Pl. Dog Chow, Happy dog és társaik.
2011. máj. 20. 21:45
 26/27 anonim ***** válasza:

20 F vagyok, aki az első oldalon írt, bocs, de ahhoz képest, hogy millióid vannak, ilyen tápra futja, én a beaglem-nek 5500 Ft ért veszek Royal Canin kutyatápot (4kg), amíg te a nagy zsákot veszed 4000 ért Pedi-ből...

"Jó" állatorvosod lehet, ha ezt ajánlotta neked, szuper táp...

2011. máj. 21. 12:46
 27/27 anonim ***** válasza:

Nézz körül ezeken a honlapokon, nagyon aranyos kutyusok várnak gazdira:

[link]

[link]

[link]

[link]

Ha úgy döntesz, hogy örökbefogadsz egy kutyust, mindenképpen alaposan érdeklődjéteek meg, hogy milyen a személyisége, kijöne más kutyákkal stb...

2011. júl. 27. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!