Milyen kutyust kérjek szülinapomra?
Jövő hét szerdán lesz a 15. születésnapom. A szüleim megengedték a kutyát. Én egy hosszúszőrű kutyusra gondoltam mert nagyon szeretem fésülgetni és ápolni az állatokat. Egyszer más volt egy nyulam.:) Az a lényeg hogy kicsi legyen ( ne mind egy csivava annál azért nagyobb) de kisebb mint egy spániel. Lenne rá időm fésülni és sétáltatni is. :)
Válazokat várja : Egy leendő gazdi :)
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:24
Tényleg muszáj mindenbe belekötni?
Yorkshire terrier!Gyönyörű szobakutya sokat kell ápolni a szőrét,hogyha azt akarod,hogy hosszú legyen.Nemtúl kicsi de nagyon ugatós fajta és akaratos.
Üdv:Egy Yorki gazdi:)
Én ebből a kennelből vettem kiskutyát
A menhelyen nem csak felnőtt kutyák vannak. Kölykök is vannak, de egy 100 éves kutya is könnyen megtalálná a helyét nálatok. 15 évesen szeretnél kiállításokra járni? Nem lehetetlen, nem azért mondtam, de a szüleid is támogatnak ebben?
Ha fajtatiszta kutyát szeretnél, akkor ne siesd el. Először is fel kell térképezni a tenyésztőket, melyik a szimpatikusabb, milyen karakterű kölykök szeretnél. És igen, az is igen fontos, hogy van-e egyáltalán kiskutya a megfelelő tenyésztőnél. Szóval ez nagyon ritkán egy egy hetes folyamat.
Én ajánlanám a spicceket, de, mint láttam neked ők nem jönnek be. De ott van még a bichon havanese, a bichon frise, bichon bolognese. Aztán még a máltai selyemkutya, törpe uszkár, yorkshire terrier, pekingi palotakutya és még rengeteg más. Viszont nem csak kinézetre, hanem jellemre is választunk kutyát! Szóval mindenképp olvass utána a fajta igényeinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!