Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust kérjek szülinap...

Milyen kutyust kérjek szülinapomra?

Figyelt kérdés

Jövő hét szerdán lesz a 15. születésnapom. A szüleim megengedték a kutyát. Én egy hosszúszőrű kutyusra gondoltam mert nagyon szeretem fésülgetni és ápolni az állatokat. Egyszer más volt egy nyulam.:) Az a lényeg hogy kicsi legyen ( ne mind egy csivava annál azért nagyobb) de kisebb mint egy spániel. Lenne rá időm fésülni és sétáltatni is. :)

Válazokat várja : Egy leendő gazdi :)

2011. máj. 15. 21:07
1 2
 11/20 anonim válasza:
nory0722 : írtam neked e-mailt, nem tudom milyen gyakran olvasod, csak jelezni akartam! (Bocs a kérdezőtől az offért.)
2011. máj. 15. 21:30
 12/20 nory0722 ***** válasza:
ok,olvastam:)
2011. máj. 15. 21:42
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, de ha kiállítási minőségű fajtatiszta kutyát szeretnénk tenyésztőtől, akkor nem három nappal a szülinap előtt kell elgondolkodni a fajtán, hanem mondjuk 1 évvel korábban, hogy legyen idő kiválasztani a tenyésztőt és kivárni, hogy megszülessenek majd elhozhatók legyenek a kicsik. Persze nem kizárt, hogy találsz egyik napról a másikra egy olyan tenyésztőt, akinek éppen most van elhozható kiskutyája, de akkor sem ez a módja a dolognak.
2011. máj. 15. 22:24
 14/20 anonim ***** válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:24

Tényleg muszáj mindenbe belekötni?

2011. máj. 16. 00:01
 15/20 anonim ***** válasza:

Yorkshire terrier!Gyönyörű szobakutya sokat kell ápolni a szőrét,hogyha azt akarod,hogy hosszú legyen.Nemtúl kicsi de nagyon ugatós fajta és akaratos.

Üdv:Egy Yorki gazdi:)

Én ebből a kennelből vettem kiskutyát

[link]

2011. máj. 16. 07:15
 16/20 nory0722 ***** válasza:
És még annyit hozzá tennék,hogy a westi szerintem nagyon szép kutyus(szebb,mint a bischon),mozgékony és okos kutya. Mindenhol megállja a helyét,nem félős(patkányvadászatra tenyésztették). Vagy pedig a nagyobb termetű yorki.
2011. máj. 16. 09:22
 17/20 anonim ***** válasza:
Bichon Havanese! Többféle színben van mint mondjuk egy westie. Kiválló intelegenciával rendelkezik, nagyon ragaszkodik a gazdájához és gyönyörű! Márha ápolod a szőrét. És nem heti egyszer kell fésülni ekkora marhaságot, hanem mindennap, ha nem akarod hogy filcesedjen. Én nagyon sokat fordítok a szőrére, vitamint szed, jó minőségű samponnal van fürdetve és mindennap fésülöm!
2011. máj. 16. 11:30
 18/20 xnorkax ***** válasza:

A menhelyen nem csak felnőtt kutyák vannak. Kölykök is vannak, de egy 100 éves kutya is könnyen megtalálná a helyét nálatok. 15 évesen szeretnél kiállításokra járni? Nem lehetetlen, nem azért mondtam, de a szüleid is támogatnak ebben?

Ha fajtatiszta kutyát szeretnél, akkor ne siesd el. Először is fel kell térképezni a tenyésztőket, melyik a szimpatikusabb, milyen karakterű kölykök szeretnél. És igen, az is igen fontos, hogy van-e egyáltalán kiskutya a megfelelő tenyésztőnél. Szóval ez nagyon ritkán egy egy hetes folyamat.

Én ajánlanám a spicceket, de, mint láttam neked ők nem jönnek be. De ott van még a bichon havanese, a bichon frise, bichon bolognese. Aztán még a máltai selyemkutya, törpe uszkár, yorkshire terrier, pekingi palotakutya és még rengeteg más. Viszont nem csak kinézetre, hanem jellemre is választunk kutyát! Szóval mindenképp olvass utána a fajta igényeinek.

2011. máj. 16. 14:55
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem én vinném a kutyát kiállításra hanem a szüleim . És nem pont a születésnapomra kell a kutya hanem amikor lesznek kölykök. Melyik havanese kennel a legjobb?
2011. máj. 16. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
shih-tzu, lhasa apso, máltai, bishon frise
2011. máj. 16. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!