Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vélemény a kis jövevényről?...

Vélemény a kis jövevényről? Nem túl olcsó?

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 14. 20:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy látom nekik még oltás és féregtelenítés se volt, pedig ez már tényleg a minimum, hogy legyen...
2011. máj. 15. 08:57
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Uccsó elötti,itt a 100ezer az összes kölyökre értendő,nem egyre.Egy-25ezerbe kerül.
2011. máj. 15. 09:18
 23/30 anonim ***** válasza:

Mocskos szaporító akar megválni a kiskutyáktól.

Ilyet NEM PÉNZELÜNK!!

Tele van a net olyanokkal,akik beugrottak ilyen hirdetéseknek,és jól megjárták.

Ezen kívül nem tudhatod,milyen horror körülmények között vannak a szülők.

A "hobbysták"ugyanúgy szaporítók,csak ők nem pénzért,hanem ostobaságból gyártják a papír és eü.szűrések nélküli kutyák kölykeit.Tőlük is kifoghatsz jó eséllyel problémás kölyköt.Ráteszik a szukájukra a legközelebbi kant,amiről a 0 szakértelmükkel azt hiszik,hogy szép.Egyébként ezek sem adják a kölyköket ilyen formában.

Tenyésztő NEM ad el 6 hetes kutyát,főleg nem oltás,chip,szerződés,tk nélkül,és nem egész almot árul egyszerre.

Egyébként az én szaporítótól vett kutyám 3 éves koráig félmilliómban van,idegbeteg,problémás.

2011. máj. 15. 09:27
 24/30 A kérdező kommentje:
de én megfogom venni, és bízok a jóistenben hogy normális szép egészséges kiskutyám lesz, és azért nincs még oltva mert még 6hetes, nem 8hete korában kell beoltatni?
2011. máj. 15. 09:50
 25/30 anonim ***** válasza:
91%
Az első oltást 6 hetesen kapják, a másodikat 8 hetesen. Tehát minimum már egy oltással, és többszörös féregtelenítéssel kellene elhoznod a kutyát.
2011. máj. 15. 09:53
 26/30 anonim ***** válasza:

Ha eldöntötted,hogy elhozod,minek tetted fel a kérdést?

Amit kaphatsz óccsóér:

-egy idegbeteg kutyát

-egy rakás kiadást a hozott betegségek miatt

-elpusztulhat a kiskutya bármelyik pillanatban váratlanul

-a pénzeddel egy horrortelepet támogatsz(ha nem mehetsz házhoz a kiskutyáért és a szaporító nem mutatja meg a tartási körülményeket,biztos hogy gáz van.Ilyen esetben az állatkínzást pénzeled.Amíg vevő van,működni fog a kölyökgyár,és ebben minden vevő bűnrészes)

-legjobb eset,ha csak annyi gond lesz a kicsivel,hogy keverék és esetleg hasonlítani sem fog csivire.

2011. máj. 15. 10:16
 27/30 anonim ***** válasza:
43%
Hagyjátok, vegye csak meg nyugodtan. Majd tanul ő a saját hibájából, nemsokára már tenyésztőtől vesz, mert a kutyája nagyeséllyel úgyse fogja megélni a 2éves kort se...
2011. máj. 15. 15:39
 28/30 anonim ***** válasza:
A baj az,hogy amíg ilyen igénytelen emberek megveszik az olcsó kutyát a legmocskosabb szaporítótól,továbbra is kínozni fogja az állatokat.Engem nem az érdekel,hogy a kérdező rákölti a vagyonát az innen vett kutyára.Így járt,legközelebb majd próbál gondolkodni,nem bonyolult.Én a kutyákat sajnálom.
2011. máj. 15. 15:52
 29/30 anonim ***** válasza:

Szerintem a szaporitas ES a szaporitoktol valo VASARLAS is pusztan anyagi kerdes. A szaporito anyagi haszonszerzes celjabol ontja a kolykoket esz nelkul, nem torodve sem a fajtatisztasaggal, sem az egeszseggel. Az, aki szaporitotol vesz kutyat (es meg meg is magyarazza, hogy a kutya az kutya, es milyen jo megvenni egy zsakbamacskat), az szinten kizarolag sporolasbol dont igy.

Egy dolgot kell tisztazni: a torzskonyv nelkuli kutya KEVEREK. Nem letezik olyan, hogy "az enyem az fajtatiszta, csak nincs papirja", akkor van egy xy fajtara hasonlito kevereked. Es ezek utan mar csak annyit kell eldonteni a vevonek, hogy keverekert adna-e 25-30.000 Ft-ot. Nem, igaz? Mert akkor a menhelyrol mar ingyen is ki lehet hozni a kevereket. Akinek meg megeri ennyit kiadni egy keverekre, hat vigye. De ne hivja fajtatisztanak, mert nem az!!! A kolykoknek a torzskonyv kivaltasa 5.000 Ft (mar, ha a tenyeszto MEOE tag es a szulok tenyeszszemlezett allatok). Ez kolykonkent durvan egy tizessel dobja meg az arat, szerintem ennyit siman meger az a papir, ami bizonyitja a fajtatisztasagot es nyomon kovethetove teszi nemcsak a kutya szarmazasat (genetikai artalmak, egeszseg, kullem, karakter nagy esellyel elore tudhato), de a tenyesztot is (erkolcsi es anyagi felelosseg az altala eladott kutyak irant). Ezek a csivi keverek kolykok 6 hetesen, oltasok nelkul szerintem tulsagosan dragak.

2011. máj. 15. 16:16
 30/30 anonim ***** válasza:

Legfeljebb majd nagy korára így fog kinézni:

[link]

Van már jópár ilyen kérdés, ahová a képet is feltették, hogy milyen lett a csivava-yorki felnőtt korára. :D

2011. máj. 15. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!