Minőségi táp. Ti mennyire vagytok benne biztosak hogy jobbak mint az olcsó?
Remélem.
De én is inkább anyukám marhahús szeletét eszem, mint a McDonald-os hamburgert, amiben szintén "marhahús" van
Én a kutyákon látom. Kezdő kutyatartóként fogalmunk nem volt arról, hogy a pedigree nem épp a tápok netovábbja.
Most prémium tápot esznek, a szőrük fényes, a székletük megfelelő, nem kövérek, nem soványak, jól néznek ki.
Ezt én sem tudom!
Én ilyeneket szoktam venni:Tesco,Aro,Fiesta,Morzsi,Bruno,Dorty.
De én egyszer vettem nekik Royal Canint,és egyszerűen nem ették meg a macska ette meg végül.
Persze, hogy nem ették meg, mert hozzászoktattad őket az ízfokozókhoz, így a Royal Canin nem tűnt olyan finomnak nekik. Attól függetlenül az az egészségesebb.
( az embernek is jobban izlik a mekis kaja, mint a főzelék)
Oké, én is csak középkategóriás táppal etetek, de jobb, mert látszik a különbség. Kaptak a mieink is régen olcsó tápot, de abból megzabáltak naponta 2 nagy tállal és átment rajtuk, mintha nem is ettek volna kb. Csapzott volt a bundájuk - pedig keféltem őket - és kellett kapjanak mindig tojást, meg pluszba zöldséget, hogy ne legyenek vitaminhiányosak.
Most napi 1x esznek, sokkal kevesebbet, és sokkal szebbek, sokkal több energiájuk van, és nem éhesek állandó jelleggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!