Olyan amstaff kennelek ahol ilyesmi külsejű kutyákat tenyésztenek?
Mind 2 jó kennel, a másodikban javarészt ilyen kutyák vannak. De az első viszont nagyon híres,bár nekem kicsit furcsa,hogy ennyi elvárásnak kell megfelelni. Jó,tudom,hogy nem tenyésztésre meg hasonlóakra adja,de akkor is. Az,ahogy írja,olyan,mintha nem is nagyon akarna eladni kiskutyákat... Bár tényleg sokan dicsérik.
tegnapelőtt 22:04
A linkelt videoban lathato kutyak nem fajtatiszta pit bullok vagy amstaffok,hanem keverekek.Egyes "tenyesztok" Amerikaban elkezdtek keverni a pit bullokat bulldogokkal,az ilyen parositasokbol jonnek letre ezek a torzszulottek.Bully pit neven talalsz a neten hivatkozast rajuk.
nory0722
A Horcsogfalvi Kennelre ertetted,hogy minek kell megfelelni?Pontosits,mert nem igazan ertem,mi a problema.
Nem kívánom megosztani a tenyésztést: kiállítás-hobbi-munka-tenyésztői stb. párosításokra.
Erre értettem,de nem elvárás,inkább kitétel. Annyiból megértem,hogy így is van éppen elég tenyésztő a világon,senkinek nem hiányzik még egy. Én mondjuk tuti betiltatnám pár évre a tenyésztést(de ha azt nem is,akkor a szaporítást mindenképpen),mert így is éppen elég kutya van a menhelyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!