Mit Tudtok a Real Pearl Border Collie kennelről? "Munka" vagy "show" jellemű kutyákat tenyésztenek?
Ismerősöméknek van olyan kutyájuk, ők azt mondják, nagyon energikus kutya, munkakutyának is jó lenne. Ők frizbeeznek vele, azt is csak hobbi szinten, szóval ők olyan nagyon nem folynak bele a munkakutya életbe.
Hívd fel a tenyésztőt, erre a kérdésre csak ő tudná a legpontosabb választ adni. :)
Ismerek innen kikerült kutyát, hát egyáltalán nem munka kutya. Én nem ajánlanám ezt a kennelt, vannak ennél százszor tisztességesebb, kutyáikat sokkal jobban megbecsülő tenyésztők is. Szerintem minimum 50 kutyája van ennek a kennelnek (nem csak borderből), bár lehet ezzel keveset mondok. Folyamatosan van eladó kiskutya, hát ez sem épp szimpatikus.
Ha megengeded, hogy ajánljak egy kennelt, én innen vennék kiskutyát: [link]
Gyönyörű kutyák, külföldi fedeztetések, látszik, hogy nagyon odafigyelnek a kutyákra. Ezek show típusú kutyák, szóval még akár kiállításon is eredményesen szerepelhetnél a kölyökkel.
Show vonal, már utánanéztem, telefonáltam, állítólag nem foglalkoznak a kicsikkel, ez alatt a szocializációt értem.
Ha elmész megnézni a kiskutyákat, a legnyugisabbat válszd, bár muszály megjegyeznem, hogy a border collie attól border collie, hogy megőrüljön, ha nem dolgozhat. A fajta érdekében csak az ösztönpróbás, aktívan terelő kutyákat kellene tenyészteni.
Camilland's, Flower of old Hill, golden rose kennelek, azthiszem a Camillands kennelben még épp van eladó kiskutya, de a Real Pearl....
Bordercollie lap.hu, és megtalálod a kenneleket
mibaj a real pearl el ?:O...
megnéztem a kutyáikat (neten persz) és mindegyik eredményes (mármint kiállitásokon ) nemhiszem hogy két jó szülőtöl "degenerált" kutyák születnek :/
Arra nem gondolt a kedves kérdező,miért is nyernek ezek a kutyák?
Nem minden esetben a szépség miatt,hanem mert a MEOE elnökének családjáé a kennel,ha jól tudom.
eddig egy válaszadó tudta megindokolni hogy szerinte miért nem jó a kennel...:)(és azis lehet h az ismerőse pont szerencsétlenül járt ..előfordul)
nemtom mért van ennyire lefikázva a kennel :/
azért remélem mi nem fogjuk megbánni ha innen viszünk kutyust :/:)
az meg csak egy rosszindulatú feltételezés hogy a MEOE elnöke családtag...ezek a kutyák tényleg szépek.
(pl: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!