Mit Tudtok a Real Pearl Border Collie kennelről? "Munka" vagy "show" jellemű kutyákat tenyésztenek?
Mint már előbb is írtam, én innen vennék: [link] Tavasszal lesznek kölykök egy nagyon jó párosításból.
Ha komoly kiállítási céljaid vannak: [link]
Hidd el megéri egy jó kölyökre várni, én is tavasszal fogom elhozni a kiskutyámat(ő hosszúszőrű collie lesz). Talán hosszúnak tűnik az idő, de én szívesen kivárom ha cserébe egy jó küllemű, jó felépítésű kutyát kaphatok.
közsi szépen:)
igen a nekik már irtam csak nem válaszoltak még :/... de hnap tervezem h felhivom :)
A Lucky For You-ból biztosan nagyon drága, mert a kutyáiknak nagyon sok eredményük van és a legjobb show kennel Magyarországon. A Bordermaniában nem tudom mennyibe kerülhet egy kiskutya, de mivel külföldi fedeztetés, ezért itt is számíthatsz 100 ezer feletti összegre.
Ha azt szeretnéd, hogy a tenyésztők tényleg komolyan vegyenek, akkor ne egyből az árral kezd az érdeklődést. Először kérdezz a szülőkről, kiállítási eredményekről, terelői teljesítményről, a fajtáról és csak úgy mellékesen kérdezz rá a kölyök árára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!