Kondisarc kérdése:
Olyan amstaff kennelek ahol ilyesmi külsejű kutyákat tenyésztenek?
2011. máj. 13. 21:48
2/21 A kérdező kommentje:
hátigen...akad rajta izom
2011. máj. 13. 21:57
3/21 anonim válasza:
gyanúsan izmos? az én amstaffom ilyesmi és nem is futtatom annyira intenzíven mint kéne.
4/21 anonim válasza:
amúgy meg nem értem a kérdést az amstaff alapból így néz ki, egy amstaff kennelben csak ilyen kinézetű kutyák vannak (persze színre eltérhetnek)
5/21 A kérdező kommentje:
akkor gratula az amstaffodhoz!!;)
2011. máj. 13. 22:03
6/21 anonim válasza:
Minden gyanusítgatás nélkül: újabban a kutyákat is etetik vagy lövik valamivel, hogy iszonyat izmosak legyenek. Ami szerintem iszonyat ronda is - akárcsak az embereknél...
Persze nem mondom, hogy mindenki ezt csinálja, de na.
7/21 A kérdező kommentje:
én a szinre értem és az arányokra, nameg a helyes pofájára...mert elég változóak kennelenként
2011. máj. 13. 22:06
8/21 anonim válasza:
amúgy rengeteg arca van egy ilyen kutyának, sokszor fel se tűnik hogy ilyen izmos, csak akkor amikor pontosan ugyanígy pózol
10/21 A kérdező kommentje:
kössz a linket ezmég hasznoslehet:)
2011. máj. 13. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!