Nemrég kérdezte itt valaki,hogy jár-e büntetés,erről jutott eszembe.Nálunk van egy kutya,tavaly novemberben be kellett volna oltatni,de apu nem vitte el azóta se.nem felejtette el,ha esetleg erre gondolnátok,mert direkt csinálta!én még tanulok,nincs pénzem rá.lehetne valakinek szólni esetleg,hogy aput megbüntessék?csakhogy megtanulja hogy ezzel ne játszon,és mindig elvigye?valahol olvastam,hogy a kutyát el is vehetik,ez igaz?
Ez nem vélemény ezt fogd már fel a csekevény agyaddal , hanem törvény amit be kell tartani, és pont az ilyen tudatlan parasztok miatt hozták meg mint te, tudsz róla hogy veszélyes de mégis sajnálsz 2-3000 Ft-ot a kutyádtól.
2011. máj. 14. 09:14
32/34 anonim válasza:
hát tudjátok én leszarom!!!! és ez nem azt jelenti hogy nem törödőm a kutyámmal de ha az állatorvos nem törödik velel akkor nem tudok mit csinálni. az előző kutyám vemhes volt szoltál az orvosnak hogy nézze meg mert valószínű hogy szülni fog ugyanis befeküdt a házba és kisem jött. ez szerdán volt és utána hétfőn elpusztult. az orvos azt mondta hogy még nem fog szülni. láttam a kutyán hogy rosszul van de nem tudtam mit csinálni mert az orvos nem csinált vele semmit. én nem tudtam elvinni orvoshoz sőt nem is értek én hozzá. gondolom ez az orvos felelőssége lett volna hogy megnézze ha már egyszer szóltam nkei. egyébként ha abban a pár napban 10-szer biztos hívtam. szóval nálunk ilyen az orvos. sőt van amelyik évben nem is oltja be a kutyákat. azért mondtam hogy én nem szeretnék senkivel vitatkozni. ilyen az orvos és kész
2011. máj. 14. 09:29
33/34 anonim válasza:
Mondjuk másik orvos ? Alap dolog ha nem válik be akkor viszem a másikhoz.Az én falumban levő orvosban sem bízom meg egyáltalán , ezért csak az oltásokat adja be a kutyáimnak mert azt nem nagyon tudja elrontani.Ha valami komolyabb gond lenne a kutyákkal , akkor meg irány a következő orvos ami 30km-re van.
Am meg ha mondod az orvosan h adjon a kutyádnak oltást , nem hiszem el hogy nem oltja be hiszen neki megéri mert pénzt kap érte.Felelősséget kéne vállalni a kutyádért , nem pedig mindent a masikra hárítani mert azt a legkönnyebb.
Szívből remélem hogy mihamarabb megbüntetnek az oltás elmaradása miatt , aztán már úgyis ellenerőzni fognak évről-évre és kénytelen leszel oltatni.
2011. máj. 14. 10:39
34/34 anonim válasza:
egyébként neki nem kell fizetni az oltásért! vagyis hát 500 ft-ot kér azt mondja arra kell hogy azt a valami pappírt beleragassza a könyvbe. és azért kell az 500 ft mert ellenőrzik hogy hány olyan ragasztás fogyott és annyi pénz van-e
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!