Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Veszettség elleni oltás...

Veszettség elleni oltás elmaradására bünti?

Figyelt kérdés
Nemrég kérdezte itt valaki,hogy jár-e büntetés,erről jutott eszembe.Nálunk van egy kutya,tavaly novemberben be kellett volna oltatni,de apu nem vitte el azóta se.nem felejtette el,ha esetleg erre gondolnátok,mert direkt csinálta!én még tanulok,nincs pénzem rá.lehetne valakinek szólni esetleg,hogy aput megbüntessék?csakhogy megtanulja hogy ezzel ne játszon,és mindig elvigye?valahol olvastam,hogy a kutyát el is vehetik,ez igaz?
2011. máj. 12. 14:21
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
48%
pl nálunk nincs is könyv csak megvan egy adott idő (nálunk mindig október utolsó csütörtöke) és akkor kell vinni. beoltják de nem írják fel sehova. falun lakunk. aki elviszi elviszi aki nem nem ! az orvos is ezt mondta. sőt nem is számít szerintem arra hogy sokan elviszik mert csak 30 oltásra elegendő injekció van nála. szeirntem többre nem számít. de mi van akkor ha tényleg többen mennek és nincs már neki injekciója? akkor menjen máskor a kutyával? szeirntem ezért nem is mennek nálunk.
2011. máj. 13. 13:53
 22/34 anonim ***** válasza:

Bocs, de ha ez az orvos hozzáállása,olyan 2 pillanat alatt kizárják a állatorvosi kamarából mint annak a rendje. És mehet trágyát lapátolni.

Nézd meg a kamara honlapján idén ismár vagy 8 kizárás volt különbözővétségek miatt.

Az állatorvosnak vannak kötelességei, nem csinálhat akármit.

2011. máj. 13. 13:56
 23/34 anonim ***** válasza:

Tipikus falusi bunkó lódoktor.

Vállalja vajon a felelősséget egy veszettségből adódóemberi halálesetért?

2011. máj. 13. 16:06
 24/34 anonim ***** válasza:
0%
ti ennyire hülyék vagytok!!!!!??????? szeirntem se kell beoltani mindig minden évben!! egyébként ha bevan oltva akkor is megharaphat valakit és akár súlyos is lehet vagy akár megis halhat! és ezt tapasztalatból mondom de végülis tök mindegy hiszen mindnekinek lehet és van is véleménye és ahelyett hogy itt vitatkoznnák inkább a kérdező kérdésére válaszoljunk!
2011. máj. 13. 17:09
 25/34 anonim ***** válasza:

Nagy az isten állatkertje...

A kérdező kérdésére válaszoltunk 80.000 forint.

Remélem a következő ellenőrzésbe te is bekerülsz és fizetsz mint a katonatiszt.

Fel se fogod,hogy mit veszélyeztetsz a veszettséggel.

2011. máj. 13. 17:15
 26/34 anonim ***** válasza:
A törvényt meg gondolom poénból találták ki...
2011. máj. 13. 17:16
 27/34 anonim ***** válasza:

Az a baj,ha valamelyik baromnál beüt egy veszettségi eset,akár a szomszédok kutyáinak kiirtását is elrendelheti a hatósági állatorvos még akkor is,ha azok oltottak.Igen,a veszettség ennyire veszélyes!

Ha az én kutyáimat ölnék le egy ilyen felelőtlen patkány miatt,kinyírnám az illetőt,az biztos.

2011. máj. 13. 17:55
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
én nem akarok senkivel vitatkozni mindenkinek lehet véleménye!
2011. máj. 13. 18:13
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem, ebben az esetben nem lehet véleményed,mert van egy törvény. (Nem is rendelet,törvény) Tehát aki nem oltatja a kutyáját törvényt szeg.

Ez most olyan mintha elkezdenénk vitatkozni, hogy szabad-e a boltból lopni.

2011. máj. 13. 18:22
 30/34 anonim ***** válasza:

Mások életét is kockáztatod a hülyeségeddel,ehhez pedig nincs jogod.

Egyébként láttál már veszett állatot?

Itt láthatsz néhány videót:

http://www.youtube.com

beírod a keresőbe,hogy "rabid dog"vagy egyszerűen "rabies"és láthatsz.

Azt is tudni kell,hogy embernél-állatnál szörnyű kínhalál.

2011. máj. 13. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!