Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Acana helyet milyen tápot vegyek?

Acana helyet milyen tápot vegyek?

Figyelt kérdés
Hasonló kaliberű,de olcsóbb tápot tudtok?Tudom,hogy az acana nagyon jó,de sajnos nekem már nem megfizethető.
2011. máj. 10. 21:42
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

hústartalomra ajánlok egy jót: főzz neki.

nézz körül a környéken henteseknél, baromfiboltban, hogy hol-mennyiért lehet jó minőségű nyesedéket (nem farhátat, meg hájat-bőrkét, hanem húsosat) venni, számold hozzá a rizst, zöldségeket, egy-egy kanál kefírt vagy joghurtot... lehet olcsóbban kijössz.

tipp: ha tojást tudsz szerezni olcsón, akkor is belenyúltál a tutiba! a legteljesebben emészthető fehérjeforrás :) csak arra figyelj, hogy a fehérjét hőkezeld (csak míg megfehéredik), mert a benne lévő avidin megköti a biotint és biotinhiányos állapotot tud produkálni a kutyában, míg a sárgáját jobb nyersen, vagy folyósan etetni.

2011. máj. 11. 08:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Szerintem is főzz neki, vagy esetleg a Trainer táp nagyon jó, bátran merem ajánlani:-)
2011. máj. 11. 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!