Acana helyet milyen tápot vegyek?
OFF:
Kommented helyes, én is ezt ugatom, hogy magas a fehérje és zsír tartalma, de egyre több helyről hallottam már vissza a kutyaskörnyzetemben,hogy váltottak másra. Az Acana és Orijen dolog kicsit fel volt/van fújva, nem minden arany ami fénylik!
22:27
Légyszíves mielőtt baromságokat írsz, legalább tájékozódj!
Az ACANA egyetlen tápja SEM tartalmaz cukorrépa pépet, egy kicsit sem, nemhogy töltőanyagnak! Az Acana hússal van kitöltve.
Én 2 nagytestű kiállítási kutyát neveltem fel vele eddig, makk egészségesek és gyönyörűek.
Azok, akik más tápra váltanak, túlnyomó részt az Acana viszonylag magas ára miatt teszik, én úgy gondolom.
Én is etettem Acanával és folyamatos hasmenés lett a vége.
Barátnőm nevelt rajta Bordert akinek csonthártya gyulladása lett a táptól és miután váltott egy "gyengébb" tápra el is múlt. Az orvos is megmondta, hogy az ilyen erős tápok esetében ez gyakori (Bánfi doktor és ő azért szaktekintély)
"A helyes arányok és százalékok
Összefoglalva megállapítható, hogy a nagytestű kutyák növekedése során a táplálék helyes kiválasztásával a csontfejlődési rendellenességek kialakulásának kockázata csökkenthető.
A csontos váz egészséges fejlődése érdekében a legkedvezőbb táplálék 26% állati eredetű fehérjét, 0,8% kalciumot és 0,67% foszfort tartalmaz, valamint csökkentett az energiatartalma (14% zsír). A csökkentett energiatartalom lassítja a növekedés ütemét, de biztosítja a genetikailag meghatározott testméret elérését, a csont fejlődési rendellenességek kialakulása nélkül."Dr. Berkényi Tamás (kisállat ortopédiai egyesület)
Champion Pet Foods ACANA Premium Adult (archív):
Csirke étkezési, párolt zabliszt, őrölt teljes rizs, csirke zsír (tartósítva kevert tokoferolok, citromsav és rozmaringgal), rizskorpa, őrölt lenmag (omega 3), cukorrépapép, hering olaj (természetes forrása a DHA és EPA), csirke húsleves, élesztő kivonat (Saccharomyces cerevisiae oldat erjedés), cikóriagyökér (FOS), párolt édes burgonya, szárított egész tojás, yucca shidigera, glükozamin-hidroklorid (por homár shell), kondroitin-szulfát (cápaporc), körömvirág kivonat (lutein forrás), L-karnitin kiegészítés, atlanti tengeri moszat, sárgarépa, paradicsom (természetes forrása a likopin), alma, egész fokhagyma, petrezselyem, rozmaring kivonat, áfonya, tengeri só, kálium-klorid, kolin-klorid, lizin, A-vitamin kiegészítés , dl alfa-tokoferol-acetát (E-vitamin), metionin, D3-vitamin kiegészítő, * vas-Bioplex ™, * cink Bioplex ™, * mangán Bioplex ™, biotin, * réz Bioplex ™, niacin, riboflavin, tiamin-mononitrát, K-vitamin-kiegészítés, piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin forrása), B12-vitamin, folsav.
legalábbis nálunk Német országban ez van benne...lehet Magyarországon nem...azt nemtudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!