Milyen naptejet vegyek? Görögországba utazunk 1 éves fiammal. Vigyek bébiételt és bébivizet vagy tudok ott is könnyen vásárolni? Ismerjük a helyet, de akkor még nem volt gyerkőcünk és nem néztem szét ilyen téren.
Ott is élnek gyerekek:-)))
Pelenkát vegyél kint, nem kell vinni, viszont bébikajából itthon nagyobb a választék.
Én tavaly 5,5 hónaposan a kicsinek is kint vettem pelust, a bébikajákat meg akkor csak nézte, kíváncsiágból
gyümölcs, zöldség van dögivel
tavaly DM-es 50 faktoros naptejet vettem, idén Vichyt 50-t, szerintem ugyanolyan, rásául ez Vichy eléggé folyós
Hova mentek?
Imádom Görögországot, remélem idén mi is megyünk megint
Köszönöm. Mi Rodoszra járunk. Ti merre?
Nekem ő az első fiacskám, nagyon későn született, ezért vagyok betojva ennyire. Ha fiatalabb lennék, akkor talán másképp látnék dolgokat. A pelusról jó, hogy írtál. Eddig eszembe sem jutott. :-)
Mivel a többsége itthon sem magyar, tök mindegy milyet veszel, semmivel sem másabb csak kisebb a választék, HIPP az van tuti, meg nestlé.
Csak mint írtam, kisebb a választék, de gondolom az 1 éves fiad más eszik mást is.
Babavíz szintén van.
Nem válogatós a fiam mindent megeszik. Sokat már abból is, amit mi eszünk, de azért még adok neki bébikaját. Eddig kint a boltokban ez a részleg fel sem tűnt. :-)
Nektek nem volt nagy nyűg pici babával utazni?
Eddig a naptejek közül ezt ajánlották, de én egyiket sem ismerem.
Microsun Baby 30, Daylong Baby SPF 30 Cream
Mi tavaly csak a Halkidikin voltunk, meg Thassos szigetén, de voltunk mér Krétán (4x), Rodoszon, Szamoszon, Patmoszon,
Lefkadan, Kefalonián, Szantorinin, Poroszon, Hidran, Aeginan, Agisztri, Peloponészosz fsz-en
a párommal 18 éve nyomjuk,először hátizsákkal, később autóval a nagyfiam 10 éves ő is volt már sok helyen velünk
(nem csak Görgországban jártunk)
Idén Zakhintoszra szeretnénk menni, esetleg Korfura egyúttal.
Nem éjjel mentünk, 3 helyen szálltunk meg, ebből légkondis apartamnban voltunk, 2 helyen, a harmdik meg olyan hűvös szállás volt a szigeten, hogy éjjel még fáztam is.
Amúgy kempingezni szoktunk, idén már az lesz.
A lányom simán végigaludta az éjszakát a kocsiban (majd 7, 5 hósan, amikor Ternibe mentünk, akkor is, itthom meg se előtte, se utána, csak most 1 hónapja, egyébként már 16 hónapos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!