Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistesű kutyát vegyek?...

Milyen kistesű kutyát vegyek? Neketek milyen van?

Figyelt kérdés
Én A Yorkshire terrierre gondoltam mert nagyon szimpatikus aranyos és szép is.
2011. máj. 10. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De nagyon szeretem, és még egy yorkiban gondolkodom. :)
2011. máj. 10. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha kutyát választasz ne csak a külsőt nézd!

Gondold végig mennyi időd van. Ha kevés akkor nyugodtabb fajtát ha sok akkor lehet izgágábbat, elevenebbet is hazavinni. Társasházban laksz vagy családiban? Ez is fontos! Nekünk nyugodt tacsi keverék kutyánk volt társasban és sosem volt vele probléma.

Gondold jól végig, mert a külső nem minden ez a kutyukra is igaz!

2011. máj. 10. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
tacskó, okos, humoros, egyéniség, jó választás lenne:)
2011. máj. 10. 15:23
 14/16 anonim ***** válasza:
vegyel yorkit olyan edi cuki kutyat akarok en is venni vagy ha nm yorki akko westie-t.ezek a legcukibb kutyak;)
2011. máj. 10. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Attól hogy aranyos és szép, még nem biztos hogy a divatkutya a tökéletes. Nézz utána a fajtáknak, és gondold végig, hogy kb. 15 éven keresztül el tudod e tartani.
2011. máj. 10. 17:54
 16/16 A kérdező kommentje:
Már minent tudok erről a kutyáról.Amúgy már van egy kutyám ami egy szálkásszőrű tacsi.
2011. máj. 10. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!