Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kistesű kutyát vegyek?...

Milyen kistesű kutyát vegyek? Neketek milyen van?

Figyelt kérdés
Én A Yorkshire terrierre gondoltam mert nagyon szimpatikus aranyos és szép is.
2011. máj. 10. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nekem westie-m van....én csak azt vennék :)
2011. máj. 10. 14:46
 2/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem nem annyira kistestűm van. Angol Cocker Spániel-em van
2011. máj. 10. 14:47
 3/16 anonim ***** válasza:
az édes kevés hogy te azért akarsz yorkshire-t mert szimpi és szép hidd el saját tapasztalomból mondom...nekem westim van és ugyanazért akartam amiért te yorkshiere-t és voltak hátrányai is...szóval szerintem olyan kutyát válassz ami hozzád való és nem a tetszésednek
2011. máj. 10. 14:49
 4/16 anonim ***** válasza:
yorkit ne vegyél. vagy ha veszel,akkor olyat,ami már elmúlt 10 hónapos.méghozzá azért,mert rájuk nagyon-nagyon jellemző az epilepszia.a mi kutyusunknak is az volt,és szegény el is pusztult.nem kívánom senkinek,hogy végig nézze ahogy a kutyusa haldoklik :'( most shih-tzu kutyusunk van,nála csak annyi a probléma,hogy nem lehet neki akármit adni,mert érzékeny a gyomra,vagy valami ilyesmi.de egyébként semmi gond nincs vele,és nagyon játékos kutyus :D szóval én a shih-tzu kutyust ajánlanám,de a yorkit egyáltalán nem :(
2011. máj. 10. 14:50
 5/16 anonim ***** válasza:
14:49 mi volt a hátrány?
2011. máj. 10. 14:53
 6/16 anonim ***** válasza:
Én az Angol Cocker Spániel kutyát ajánlanám! Nekem is az van! Nagyon könnyen tanul, okos, és nagyon játékos.. Én imádom az enyémeket.
2011. máj. 10. 14:54
 7/16 anonim ***** válasza:
Minden kutya szép.....
2011. máj. 10. 14:54
 8/16 anonim ***** válasza:

Nekem tacsim van (lassan 1 éves), meg volt egy ikea bútorom :DDD

Amúgy nem mindegyik tacskó ilyen, mint ez az örökmozgó.

Nagyon édesek és hálásak. Nem törzskönyvezett, de kiköpött tacsi, szép a kiállása és jó a testfelépítése is.

Sokat kell vele foglalkozni, főleg az első időkben. Játék igényük hatalmas, de az apró lába miatt hamar eltudnak fáradni egy hosszú sétában. Ált. 3-4 órát sétálunk, utána 1-másfél napot alszik-pihen.

Én nem bántam meg, hogy tacsit vettünk és most fogunk még egyet örökbe fogadni menhelyről.

2011. máj. 10. 14:59
 9/16 anonim ***** válasza:

14:59 vagyok.

Volt spánielem is, őket is tudom ajánlani.

Amúgy teljesen mindegy, hogy milyen kutyát veszel, foglalkozni és ápolni kell, főleg, ha kicsik.

Nem csak a 'kirakatba' ki rakni. :)))

2011. máj. 10. 15:03
 10/16 anonim ***** válasza:

Nekem yorkim van.

Azért akarsz te is mert aranyos és szimpi és szép???

Kevés.

Önfejű és szófogadatlan, neki megy bármely embernek és kutyának, nem törődve a következményekkel. Nagyon kemény kéz kell hozzá. Nekem annyi szerencsém van, hogy párom évekig tenyésztő és kiképző volt, bár német juhászokkal foglalkozott, de ez is az is kutya. Ő megadja neki azt a kemény kezet, ami kell. Így hosszú, türelmes munkával, már-már elmondhatom, hogy szinte egy bárány, szófogadó és nagyon kezes. De még mindig vannak "kitörései".

Amúgy nagyon okos kiskutya, hamar tanul. Az enyém fekszik, ül, puszit ad, kér, pacsit ad, pacsit a másikkal, felfordul, póráz nélkül sétál és vissza hozza amit eldobok. De nem kevés munkánk van benne, nem az értelmével, hanem az önfejűségével és makacsságával van a legnagyobb probléma.

2011. máj. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!