Milyen kistesű kutyát vegyek? Neketek milyen van?
Nekem tacsim van (lassan 1 éves), meg volt egy ikea bútorom :DDD
Amúgy nem mindegyik tacskó ilyen, mint ez az örökmozgó.
Nagyon édesek és hálásak. Nem törzskönyvezett, de kiköpött tacsi, szép a kiállása és jó a testfelépítése is.
Sokat kell vele foglalkozni, főleg az első időkben. Játék igényük hatalmas, de az apró lába miatt hamar eltudnak fáradni egy hosszú sétában. Ált. 3-4 órát sétálunk, utána 1-másfél napot alszik-pihen.
Én nem bántam meg, hogy tacsit vettünk és most fogunk még egyet örökbe fogadni menhelyről.
14:59 vagyok.
Volt spánielem is, őket is tudom ajánlani.
Amúgy teljesen mindegy, hogy milyen kutyát veszel, foglalkozni és ápolni kell, főleg, ha kicsik.
Nem csak a 'kirakatba' ki rakni. :)))
Nekem yorkim van.
Azért akarsz te is mert aranyos és szimpi és szép???
Kevés.
Önfejű és szófogadatlan, neki megy bármely embernek és kutyának, nem törődve a következményekkel. Nagyon kemény kéz kell hozzá. Nekem annyi szerencsém van, hogy párom évekig tenyésztő és kiképző volt, bár német juhászokkal foglalkozott, de ez is az is kutya. Ő megadja neki azt a kemény kezet, ami kell. Így hosszú, türelmes munkával, már-már elmondhatom, hogy szinte egy bárány, szófogadó és nagyon kezes. De még mindig vannak "kitörései".
Amúgy nagyon okos kiskutya, hamar tanul. Az enyém fekszik, ül, puszit ad, kér, pacsit ad, pacsit a másikkal, felfordul, póráz nélkül sétál és vissza hozza amit eldobok. De nem kevés munkánk van benne, nem az értelmével, hanem az önfejűségével és makacsságával van a legnagyobb probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!