Milyen sűrűn fürdeted otthon a kistesű kutyusodat, aki veled alszik az ágyban? Nekem egy Yorkim van. Légyszi a fajtáját is írd le.
Miféle kérdés ez?
Sztem ez mindenki magánügye.
Hát a provokatív megfogalmazáson kívül semmi..
Egyébként 2-3 naponta, de nyáron akár naponta is.
nekem westie-m van. hajnalban veszem fel az ágyra, ha párom akkor megy dolgozni, de reggel minden nap, és akkor még együtt alszunk 1 órácskát.
nem szoktam fürdetni, kiskorában fürdettem mikor idekerült, meg vagy 2x mikor kutyakakiba hempergőzött:D
de neki öntisztító a kis bundája, kikefélem, fújok rá kis nercolaj sprayt, és annyi. ragyog egy sáros nap után is:)
Szia, szerintem, hogy mennyire koszos, az latszik a szore tapintasabol lehet erezni, a szagabol es sokszor latni is lehet.
Valaki teljesen koszosan is beengedi az agyaba, valaki csak kicsit koszosan, valaki pedig csak teljesen tisztan.
Az biztos, hogy a kutya furdetese nem olyan, mint az ember furdes, a kutya bundajat is es a boret is megviseli, ezert csak nehany alkalommal szabadna furdetni evente.
Ha te csak tisztan akarod beengedni az agyba, akkor inkabb ne is aludj vele, mert a tulzott furdetes szegenyt kikesziti.
Ha viszont annyira vele szeretnel aludni, akkor meg kell bekulnod azzal, hogy a kutya nem lehet patyolat tiszta minden nap, minden heten.
Ja, es meg annyit, hogy en yorkirajongo vagyok.
Az enyem ki van tiltva az agybol, viszont a haloszobabol nincs. Neki sajat kutyafeszke van, ami a haloszobaban van elhelyezve.
16:22, pont azért problémás a kutyád bőre, mert 1-2 hetente fürdeted. Ha békén hagynád 3-4 hónapra, szépen regenerálódna a bőre, és semmi baja nem lenne!
Kerti kutyát évi 1-2x, lakásban tartott kutyát pedig leggyakrabban 2-3 havonta ajánlott fürdetni. Minél ritkábban, annál jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!