Mit gondoltok az ivartalanításról?
Figyelt kérdés
Hallottam sok jót és sok rosszat is róla, kicsit tanácstalan vagyok. Feltétlenül szükséges?? Kan kutyusról lenne szó.2011. máj. 5. 19:37
1/19 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy vele is jót teszel vele, mert úgy nem szenved tüzeléskor. Ismerősöm kutyája régebben gyakorlatilag kibelezte magát, mikor el akart indulni egy tüzelő szuka után és fennakadt a kerítésen.....
2/19 A kérdező kommentje:
Ezzel kapcsolatban mondták már nekem, hogy ha egy kutya és gazdája között szoros a kapcsolat, és a kutya jól van nevelve, akkor nem fog elszökni.
2011. máj. 5. 19:44
3/19 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ha egy kan kutya ivartalanítva van. Az ivartalanítástól kedvesebb, ragaszkodóbb lesz és a szőre is szebb lesz. Mellesleg nem kell attól tartanod hogy elránt egy ivarzó szuka miatt:D
4/19 anonim válasza:
a mi kutyusunk is mindig elviselhetetlen volt, ha a közelben tüzeltek a szukák. volt, hogy el is szaladt, alig értük utol.. nyugodtabb, szelídebb lesz tőle, érdemes mindenképpen, ha nem akarsz kiskutyákat
5/19 Bányai Károly válasza:
Én is meg akartam csináltatni a kutyámon, de még nem találtam olyan orvost, aki akciósan kupírozza a fülét, levágja a farkát, megműti a hangszálait, és ki is heréli.
Gondoltam még más olyan műtétre, amivel bebizonyíthatom a hatalmamat fölötte, és módosíthatom a természetes testi és lelki állapotát, de egyelőre ennyi elég.
6/19 anonim válasza:
Én csak pozitív hatását tapasztalom! Semmi negatívat nem tudnék felsorolni!!! És szerintem nincs is...
7/19 anonim válasza:
19.54 te beteg vagy, ha ezt komolyan gondoltad. de ha viccnek szántad még annak is rossz
8/19 Bányai Károly válasza:
Ironikusan írtam. Én soha nem csonkíttatnék meg egy állatot.
9/19 anonim válasza:
Mi az a sok rossz, amit hallottál?
10/19 A kérdező kommentje:
Például, hogy levert lesz tőle a kutyus. Sokkal kevésbé energikus. Elhízik.
2011. máj. 5. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!