Jó ha menhelyről hozok egy kutyust?
Úgyértem ugyanolyan okosak mint fajtiszta társaik?
Ugyanolyan szépek????Mint csináljak az új jövevénnyel ha haza értünk vele?stb...
A topik linkje lemaradt :oP
Utolsónak: gyönyörűek a kutyusaid, örülök, hogy menhelyről hoztad őket, de a bifor= Before aftör= after
lehet vicces akartál lenni, nekem valahogy bántotta a szemem, ha meg nem tudtad, hogy így kell írni, akkor remélem tudtam segíteni.
Nincs értelme szétválasztani hogy menhelyi,nem menhelyi,fajtiszta,nem fajtiszta.Ez rossz megközelitése a témanak!Csúnya kutya meg nincs!!Csak mindenkinek más az izlése!
Buta kutya,agressziv,gyáva,bátor--ez mind van,de egyik sem attól függ hogy honnét való a kutya.
A hűség meg a kutya alaptermészetéből fakad és az sem származásfüggő,a ragaszkodás úgyszintén.
Aki meg a kérdést föltette az már ezerféleképpen föltette ezt a kérdést hogy fölhívja az emberek figyelmét arra hogy milyen sok kutya van a menhelyeken.Tudom nem a rosszindulat vezérli hanem az állatszeretet!
A kérdéssel kapcsolatban nincs több mondanivalóm és kérem hogy a kötözködők kiméljenek!
Egy hálás, odaadó, imádni való kutyustól nincs is szebb
: 2009-03-09 16:47
Lehet,de azért az én unokáim nekem sokkal jobban tetszenek!Sőt még egy nagy tál kirántott hús--az se kutya!!!Tudod:Izlések és pofonok közt különbség van!!
Tisztelet minden kutyabarátnak és nem akartam témaromboló lenni,csak úgy kiszaladt a számon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!