Tényleg lehetséges a kutyám jobban szereti anyám szemét pasiját? Nem tudom, mit higgyek
B.zeg,ekkora punci nem lehetsz...Itt most nem az eletedrol van szo,hanem arrol,hogy megfegyelmezz egy nyamvadt kutyat.Bocs,hogy ennyire kemeny vagyok,de muszaj lenne osszekapnod magad,es a kezedbe venni a dolgokat,mert ha ilyen mimoza maradsz,eltaposnak.
A kutyazas remek gyakorloterep arra,hogy megtanuld kifejezni az akaratodat,es megtanulj banni masokkal,ugyanis a kutya iranyitasahoz magabiztossag kell.Te vagy a Fonok,Te mondod meg,mi legyen,es untyulupuntyulu csak akkor lesz,ha a kutya elfogadja ezt.Okes?
Figy,ahogy mondtam,a kutya nem ember.Ok mashogy ertelmezik a szeretetet,mint mi,szamukra ez a falka egymasrautaltsagabol fakad.Biztos vagyok benne,hogy a kutyad nem "szeretett ki beloled",csak arrol van szo,hogy a fickot jobban tiszteli,es neki engedelmeskedik.
Ha ez zavar,akkor itt az ideje,hogy a sarkadra allj,es megtanulj banni a kutyaval.Ha kivivod a tiszteletet,akkor jobban a Te kutyad lesz,mint valaha.
Mit nem értesz azon hogy a kutya nem szeretetből lohol a pasi után? Tiszteletből, közel akar lenni a falkavezérhez, mert ő nyújt neki biztonságot, ő védi meg mindentől épp ezért a falkavezér, tőle várhat csak hideget és meleget is. A többi családtag beleértve téged is valószínűleg alatta van, vagyis nem kell velük foglalkozni, mert NEKIK kell nálam nyalizni (simi, babusgatás, jutalom falat, akármi), hogy én megvédjem őket. Ez hierarchia és nem a szeress most tv műsor.
És nem hiszem, hogy el akarja venni tőled a kutyát, csak ő így bánik a kutyával és a kutya számára ezáltal fontos ember lett. A kutya szeret téged, de ők nem emberek, nem a szeretett emberhez húznak hanem az erős vezérhez, aki mint már leírtam párszor VÉDELMET nyújt számára.
Szenvedhetsz ahogy akarsz, sírhat ahogy a tüdődön kifér, de a kutya attól még az erős vezérhez fog húzni és pont.
Itt senki sem fogja megvigasztalni a lelked, mert te egyszerűen nem akarod megérteni amit itt mondanak neked. Csak akkor lennél boldog, ha mindenki a pasit szidná és siratná a nagy szerelmedet a kutyáddal.
Egy kutya nem így működik. Lehet emberként kezelni, de ő attól még kutyaként fog gondolkodni.
Szeret Téged a kutyád, ebben biztos lehetsz!
Ad a kutyának a pasi enni? Megkérhetnéd Anyukádat, hogy beszéljen a pasival, hogy az hanyagolja a kutyát. Ne etesse, ne foglalkozzon vele, még csak ne is szóljon hozzá! Nem hiszem, hogy nagy áldozat lenne a pasi részéről. Te pedig kezdj el másként bánni a kutyával! Alkoss szabályokat, amiket a kutyának be kell tartania. Pl.evésnél ültesd le, csak akkor ehessen a táljából, ha Te megengeded azt, egy bizonyos parancsszóval. Jan Fennel: Kutyapszichológia című könyvét ajánlom! Pici apró, jelentéktelennek tűnő dolgokkal elérheted, hogy a kutyád tiszteljen. Ha írsz privit, tudok küldeni linket, ahol elolvashatod.
Ne keseregj! Senki nem született kutyasuttogónak, mindenki fokozatosan tanulja meg, hogyan kell egy kutyával bánni! Akik most hú de okosak, ügyesek, még azok sem mindig voltak azok (csak azt hiszik magukról)!
"tudod mit jobban szereti, téged meg útál mert nyomi vagy"
Ezzel a mondattal remekül érzékeltetted, hogy nagy hiba figyelmet fordítani az aranyköpéseidre!
de most mit írjak ha nem érti meg
és bocs hogy értek a kutyákhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!