Senki nem szereti a zöldesbarna szemet?
Figyelt kérdés
Mindenki a kéket a zöldet a kékeszöldet a barnát, vagy éppen a feketét szereti. Senkisem szereti az undorító zöldesbarnát. :S2010. aug. 1. 01:37
1/11 anonim válasza:
Az emberek nem szemszín alapján választanak párt (barátot), hanem lelki alapon (néha bőrszín alapján :((()
2/11 anonim válasza:
Az dinka!Szerintem nagyon szépek! Bárcsak nekem is olyan lenne,nem pedig unalmas barna.....:(
3/11 anonim válasza:
Szerintem is szép, de azért mutass egy képet (lehetőleg a tiedről :P).
4/11 anonim válasza:
ez legyen a legkevesebb h kinek milyen a szeme.vannak ennél fontosabb dolgok is az életben,de majd rájössz.
5/11 anonim válasza:
szívesen cserélnék veled szemszínt, nekem csak sima barna a szemem:( uncsi, a zöldesbarna érdekesebb
8/11 anonim válasza:
Nekem minden meg van benne, kékeszöldes-barna. Szerintem igenis szép a zöldesbarna.
9/11 anonim válasza:
Nekem is zöldesbarna, régebben teljesen barna volt, aztán teljesen zöld, most meg keveredik a kettő :)
10/11 A kérdező kommentje:
:D köszi a válaszokat. Nekem kis koromban teljesen síma nyugtató hatású barna volt. :) De most leginkább feketét szeretnék :)
és 08:50-es .. ez a legkisebb gondom, tény. De ezzel is lehet foglalkozni nemdebár? Megy zöldike mindenkinek :)
2010. aug. 1. 14:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!