Szerintetek ciki ha egy 11 éves lány szereti a rockot és a fekete színt?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 16:40
2/7 anonim válasza:
nem ciki, feltéve ha tényelg azért hallgatsz rockot, és azért hordasz feketét, mert TE ezt akarod, és nem a társaságnak körülötted akarsz ezzel behódolni, mert akkor gáz.
4/7 anonim válasza:
Én is szeretem a rockot és a feketét, de ettől még nem leszek nőietlen :D szóval szerintem egyáltalán nem gáz, ha ilyen a stílusod akkor ne változtass rajta!
5/7 anonim válasza:
dehogy ciki :D
legyél büszke magadra,hogy te nem ezeket az Sp-ket hallgatod. (én se:P) acdc<3
14/L
6/7 anonim válasza:
ugyanmár. én 11 évesen már Pokolgép koncerten voltam :D és én is imádom a fekete cuccokat, egy darabig csak az voltam hajlandó felvenni, bár nőiesen tálalva, magassarkúkkal. aztán 16 évesen felfedeztem magamnak a barackszínt, a királykéket és a barnát. imádom őket. :D de ha csak ilyen divatrokker vagy, az ciki.
18L
7/7 noemi :) válasza:
Dehogy...
Legy buszke hogy nem vagy plazap*csa mint eggyes lanyok ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!