Tényleg lehetséges a kutyám jobban szereti anyám szemét pasiját? Nem tudom, mit higgyek
Fu bakker...Neked igy nem is valo kutya,mar ne haragudj.Ahogy elottem is leirtak: a kutya nem ember!
Nem ugy mukodik,mint Te es nem feltetlenul ugyanaz teszi boldogga.Az,hogy sok idot toltottel vele,nagyszeru,de attol meg a kutya egy falkaban gondolkozo allat,es azt tiszteli,annak engedelmeskedik,aki vezer,aki folotte all.
Ha egyenlosdizni akarsz,keress magad korabeli (ember) baratot,vele esetleg menni fog.De ha kutyazol,meg kell tanulnod,hogy a kutya maskepp mukodik.
Es ha Te annyira nem vagy kepes,hogy a falkavezersegi szabalyokat betartasd (pl. elotte menj ki es be,setanal Te iranyitsd,ne o teged-komolyan nem tudom,ebben mi a durva), akkor buktad,es inkabb tarts aranyhalat.Azzal nem lesz ilyen gond.
A kutya nem ember. Hiába bánsz vele úgy mint életed legjobb barátjával ő csak azt látja, hogy ugrassz neki magyarul ő feletted áll. Viszont ha talál valakit aki ő felette áll (anyád pasija) ő is ezerrel nyalni fog neki, hogy ne bántsa, hogy biztonságban legyen. Ez nem szeretet kérdése.
Már ne is haragudj de 19 éves vagy és a kutya az egyetlen barátod? Talán ez nem csak a külvilág hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!