Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tényleg lehetséges a kutyám...

Tényleg lehetséges a kutyám jobban szereti anyám szemét pasiját? Nem tudom, mit higgyek

Figyelt kérdés
Én születésétől kezdve a kutyám mellett vagyok,együtt aludtunk,sétálni hordom,rengetek játékot vettem neki, és játszottunk.vagy ültünk együtt a fűben.ha kimentem a kertbe és sírtam, mindig utánam jött, ha nevettem, együtt futkostunk. még egy éves sincs... és egy ideje nem hallgat rám. anyám pasija azt vágja a fejemhez h én csak teszem magam a kutyával, és h nála jobban senki sem szereti. sőt a kutya is őt.nagyon bánt, már eltávolodtam a kutyustól, de szenvedek ;(
2011. máj. 1. 19:28
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
sztem foglalkoztam vele, és nagyon szeretem.. de sztem ő már nem engem... ;(
2011. máj. 1. 19:59
 12/36 anonim ***** válasza:
30%
Úr isten. Maradjatok már ezzel a k.rva kutyaiskolával. Most már mindenre az a megoldás? (nem az) Odamész, megfogod azt a kutyát, elviszed, és ne érdekeljen ha hisztizik. Nem engeded el, nem beszélsz hozzá, őt nem emberként kell kezelni, nem babusgatni. Ha meg a csávó b,szakszik, rúgd tökön, és le van SZ@RVA
2011. máj. 1. 20:01
 13/36 A kérdező kommentje:
igaz nem vittem kutyaiskolába.. és talán a legtöbbször télleg társként és nem háziállat ként bántam, vele, de szeretetből... h ő is boldog legyen, ne egy ideig megtűrt majd kidobott dög mint oly sok kutya, pl a szomszédunké... ;( ;(
2011. máj. 1. 20:08
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Attól hogy háziállatként kezeled, nem lesz boldogtalanabb, illetve nem falkavezérség a lényeg. És hagyjátok már, a kutyaiskola nem megoldás mindenre
2011. máj. 1. 20:11
 15/36 anonim ***** válasza:
De ha őt az zavarja,hogy a kutyája a pasit tartja falkavezérnek akkor hajrá. google:Hogyan legyek falkavezér?,és következetesen gyakorolni a dolgokat.Itt is volt már csomó kérdés erről.Ne siránkozz,csináld!Ne hagyd magad!A kutyád biztos szeret,ebbe ne kételkedj,csak mint falkatársat,játszótársat.
2011. máj. 1. 20:59
 16/36 A kérdező kommentje:
ez nagyon durva ;( én képtelen vagyok erre.. ill mostmár leheth nem, mert nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá.... ;( sztem nem szeret
2011. máj. 1. 21:13
 17/36 Tyler913 ***** válasza:
53%

Fu bakker...Neked igy nem is valo kutya,mar ne haragudj.Ahogy elottem is leirtak: a kutya nem ember!

Nem ugy mukodik,mint Te es nem feltetlenul ugyanaz teszi boldogga.Az,hogy sok idot toltottel vele,nagyszeru,de attol meg a kutya egy falkaban gondolkozo allat,es azt tiszteli,annak engedelmeskedik,aki vezer,aki folotte all.

Ha egyenlosdizni akarsz,keress magad korabeli (ember) baratot,vele esetleg menni fog.De ha kutyazol,meg kell tanulnod,hogy a kutya maskepp mukodik.

Es ha Te annyira nem vagy kepes,hogy a falkavezersegi szabalyokat betartasd (pl. elotte menj ki es be,setanal Te iranyitsd,ne o teged-komolyan nem tudom,ebben mi a durva), akkor buktad,es inkabb tarts aranyhalat.Azzal nem lesz ilyen gond.

2011. máj. 1. 21:23
 18/36 anonim ***** válasza:

A kutya nem ember. Hiába bánsz vele úgy mint életed legjobb barátjával ő csak azt látja, hogy ugrassz neki magyarul ő feletted áll. Viszont ha talál valakit aki ő felette áll (anyád pasija) ő is ezerrel nyalni fog neki, hogy ne bántsa, hogy biztonságban legyen. Ez nem szeretet kérdése.

Már ne is haragudj de 19 éves vagy és a kutya az egyetlen barátod? Talán ez nem csak a külvilág hibája.

2011. máj. 1. 21:29
 19/36 A kérdező kommentje:
Értem, szóval minden az én hibám! ;( nem csak Viktorral(kutya) kapcs. hanem az egész életemmel.
2011. máj. 1. 21:37
 20/36 anonim ***** válasza:
Az jobban tetszene, hogy minden mások hibája? 19 évesen egy kicsit realisztikusan illene látni a világot. Biztos a körülmények is segítettek azért, hogy olyan legyen az életed amilyen de te is tehetsz róla. Ez nem atomfizika, ez elég egyszerű.
2011. máj. 1. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!